Razboi cu sabii si bate intre doua clanuri din Bucuresti. Patru persoane au ajuns la spital

Dată publicare: 28-10-2013 07:36
Dată actualizare: 31-10-2013 06:55


Rafuiala cu sabii si bate, duminica seara, intre doua clanuri din sectorul 4 al capitalei. Doi barbati au ajuns la spital in urma altercatiei, iar alte trei persoane au fost duse la sectie pentru audieri.

Rudele celor raniti s-au adunat la Spitalul Bagdasar Arseni, unde au ajuns si oamenii legii, de teama sa nu izbucneasca un alt scandal.

Apropiatii celor implicati spun ca totul ar fi pornit de la rivalitatea dintre grupari pentru a castiga suprematia in zona.

Scandalul a avut loc duminica seara in sectorul 4 al Capitalei, pe o strada din Cartierul Aparatorii Patriei, chiar in vecinatatea sectiei de politie. Apropiatii tanarului care a ajuns la spital cu taieturi pe maini sustin ca au fost agresati de mai multe persoane din cunoscutul clan al Sportivilor.

Iar motivul altercatiei pare a fi castigarea suprematiei in cartier.

In schimb, cei acuzati au o alta varianta si spun ca nu este pentru prima oara cand sunt atacati de cei din clanul Metin.

Imediat dupa ce au fost alertati, oamenii legii au impanzit zona pentru a aduna probe, dar au mers si la Spitalul Bagdasar Arseni, unde au fost internati cei doi tineri, ca nu cumva sa izbucneasca un alt scandal intre rudele acestora.

Intre timp, la Sectia 26 de politie, au ajuns pe rand martori, care au dat declaratii, dar si trei persoane suspectate ca ar fi fost implicate in rafuiala.

Anchetatorii urmeaza ca dupa audieri sa stabileasca de la ce a pornit totul.
 


VIDEO PROTVPLUS.RO