Pui de urs lovit de tren în Brașov. Medicii l-au găsit agonizând

05-12-2019 17:24

Incident pe calea ferată în judeţul Braşov. Un pui de urs a fost lovit de tren, iar medicii veterinari ajunşi la faţa locului au fost nevoiţi să îl eutanasieze, căci animalul a fost grav rănit la cap şi nu mai avea nicio şansă de salvare.

Traficul feroviar nu a fost afectat. 

Accidentul a avut loc în jurul ore 9 dimineaţa, pe calea ferată, în zona Timiş, între Braşov şi Predeal. Mecanicul de tren susţine că nu a putut evita impactul şi a anunţat totul prin 112.

La faţa locului s-au dus vânătorii fondului cinegetic din zonă, reprezentanţi de la direcţia sanitar veterinară, dar şi pompieri.

Inspectorii DSV au constat că puiul de urs are sub 1 an şi în urma impactului a suferit mai multe fracturi la cap, iar rănile erau incompatibile cu viaţa. L-au găsit agonizând şi au decis că trebuie eutanasiat. Procedura a fost făcută de un medic veterinar. În tot acest timp vânătorii s-au asigurat că mama puiului nu este în apropiere, ca să evite un posibil atac.

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 


VIDEO PROTVPLUS.RO