Pui de mistret, filmat pe strazile din Botosani. Din fericire, nu a avut aceeasi soarta ca ursul din Sibiu

28-10-2016 16:55

Aparitie neobisnuita pe strazile din Botosani. Un pui de mistret a fost filmat, joi seara, de un taximetrist umbland nestingherit printre masini, iar animalul a fost liber pana vineri, dupa pranz.

Apoi a intrat in curtea unui localnic si a fost inchis aici de reprezentantii Politei Locale si ai DSV-ului. A fost tranchilizat cu un pistol abia la a treia incercare si apoi a fost eliberat intr-o padure.

Joi seara, taximetristul care a filmat puiul de mistret a oprit masina chiar langa el.

Cezar Anitei, taximetrist: "Aici, in zona asta, era un mistret in strada. Dupa vreo jumatate de ora am trecut inapoi si era tot pe aici. Am sunat la 112 pentru a anunta."

Vineri, in jurul orei 11:00, cei de la Politia Locala erau pe urmele mistretului, prin oras. In final au reusit sa il blocheze in curtea unui localnic.

"Porcul a fugit aici. A gasit un spatiu mai mare si a intrat. M-a sunat cineva si mi-a spus ca am un porc in curte. Doamne fereste!", spune proprietarul.

Ioan Onutu, seful Politiei Locale: "Cred ca a fost si accidentat.  Are in jur de 60 de kilograme."

Cand au venit, cei de la DSV au reusit sa tranchilizeze mistretul abia dupa ce au tras de trei ori in el.

Dumitru Todireanu, DSVSA Botosani: "Putea fi un pericol, dar nu a fost. S-au luat toate masurile. Bine ca a putut fi localizat."

Mistretul a fost dus apoi intr-o padure, la cativa kilometri de oras.

Aici puteti citi despre cazul ursului impuscat in Sibiu


VIDEO PROTVPLUS.RO