Aveți grijă cui îi închiriați o locuință! Fără să își dea seama, un cuplu din județul Cluj și-a închiriat apartamentul unui traficant de droguri care a mai fost condamnat și în trecut.

Cum nimic nu le-a dat de bănuit, cei doi proprietari au mizat pe încredere și au fost uluiți când au aflat din ce își câștiga individul existența.

După câteva luni în care plata chiriei era făcută la timp, au început să apară probleme și să se adune mai multe facturi neplătite.

Ce au descoperit proprietarii 

Administratorul blocului i-a contactat pe proprietari pentru a le comunica sumele restante.

Proprietarii au mers să verifice ce se întâmplă însă și-au dat seama că nu pot intra în apartament, iar chiriașul nu era de găsit.

După ce au spart ușa, au găsit în locuință mai multe pachete suspecte cu substanțe interzise. Oamenii au anunțat poliția imediat.

Abia când și-au dat seama cui au închiriat apartamentul, proprietarii au aflat că bărbatul este recidivist. Individul mai avea o condamnare cu suspendare pentru trafic de droguri.

Acum, bărbatul a fost condamnat de Curtea de Apel Cluj la trei ani și patru luni de închisoare, de această dată cu executare. Sentința este definitivă.