Profesorul de pian preda si sexul cu demonstratie elevelor sale. Scandalul continua la Sf. Gheorghe

Ultima actualizare: 01-11-2012 04:43

Legaturi bolnavicioase la "Liceul de Arta" din Sfantu Gheorghe. Unul dintre cei mai respectati profesori de pian este acuzat ca traieste cu doua dintre elevele sale.

UPDATE: Potrivit unor surse din cadrul anchetatorilor, parintii fetei au ca dovada jurnalul acesteia, in care sunt descrise in detaliu aventurile pe care le-a avut cu profesorul de pian.

Relatia tulburatoare dintre copila si dascalul ei a inceput pe acorduri de pian. Fata avea doar 12 ani cand profesorul, atunci de 40, aproapiat de varsta tatalui ei, i-a martusit iubirea. Copila fara experienta i-a raspuns, iar relatia lor nefireasca a curs doi ani de zile.

Nimeni din jur nu-si putea inchipui un astfel de scenariu. Atat parintii fetei cit si colegii profesorului erau orbiti de succesul ei pe scena.

Fotografii si filme cu adolescente de 14 ani. Narcisismul digital

Extrem de talentata, copila a castigat numeroase concursuri nationale, bineinteles sub indrumarea lui, extrem de apreciat, de cei din domeniu.

Fata si-a pus sufletul pe foaie, intr-un jurnal convinsa ca totul va ramane strict secret. Parintii au citit terifiati randurile in care fata isi marturiseste iubirea, iar acum pretiosul caiet se afla pe mana politiei.

Indata ce a aflat socantul secret al fiicei sale, tatal a incercat pe cat posibil sa discute deschis cu adolescenta. Atunci, ea i-a povestit ca profesorul iubeste profund si alte copile. Printre acestea si o alta eleva de la liceul de arte, in varsta de 16 ani. Si cea din urma a recunoscut ca a avut o legatura intima cu cel care o ajuta sa faca performanta la pian.

Tatal elevei de 14 ani s-a dus disperat la scoala. Cand a aflat adevarul, directoarea a ramas inmarmurita.

Pe cat de exemplar in plan profesional, pe atat de imoral in rest. Profesorul este divortat si are o fata de-o varsta cu cea mai mica dintre amantele lui. Individul a fost suspendat de la catedra.

In timp ce adultii sunt ingroziti de aceste amoruri inacceptabile intre un barbat mai mare cu 30 de ani decat prietenele lui, pe site-urile de socialiazare elevi scolii par familiarizati cu aceste idile ale profesorului.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO