Procurorii DNA vor o condamnare mai mare pentru Liviu Dragnea în dosarul ”Bombonica”


Ultimul update: Miercuri 28 Noiembrie 2018 10:13
Data publicarii: Joi 28 Iunie 2018 10:26
Categorie: Stiri actuale
Liviu Dragnea

Procurorii DNA fac apel la decizia ÎCCJ în dosarul ”Bombonica”, prin care Liviu Dragnea a fost condamnat la 3 ani și 6 luni de închisoare cu executare.

Procurorii DNA sunt nemultumiți de această sentință, pe de o parte de faptul că Liviu Dragnea a fost achitat pentru una dintre cele doua acuzații, pe de alta parte de pedeapsa de 3 ani și 6 luni de închisoare cu executare. Acuzatorii lui Liviu Dragnea vor o pedeapsă mai mare. Termenul de depunere a contestațiilor la ÎCCJ este de 10 zile de la comunicarea minutei.  Pe 21 iunie, Liviu Dragnea a fost condamnat la 3 ani și 6 luni de închisoare cu executare pentru abuz în serviciu, pentru a doua acuzație, cea de instigare la fals intelectual, Dragnea a fost achitat.

Președintele Camerei Deputaților a fost judecat pentru instigare la abuz în serviciu şi instigare la fals intelectual în calitate de preşedinte al Consiliului Judeţean Teleorman, în legătură cu angajarea la Directia de Protectie a Copilului Teleorman a două persoane, care, deși erau plătite din banii statului, lucrau pentru organizaţia PSD, dupa cum spun anchetatorii. Liderul PSD, Liviu Dragnea, despre care acuzatorii săi spun că s-ar afla in spatele acestei afaceri, a susținut că este nevinovat.

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Sursa: Pro TV

Moţiunea de cenzură împotriva Guvernului Dăncilă a fost RESPINSĂ. Reacțiile PSD și PNL după vot
VIDEO PROTVPLUS.RO