Principesa Irina vindea bere si mancare mexicana la luptele de cocosi. Arme si canabis, descoperite

Ultima actualizare: 23-08-2013 07:01

Principesa Irina, acuzata ca a gazduit, impreuna cu sotul sau, lupte de cocosi la ferma sa din Oregon, lucra la snack-bar, unde vindea bere si taco (mancare traditionala mexicana), potrivit unei inregistrari video realizate de 2 informatori sub acoperire.

Conform portalului OregonLive.com, depozitia semnata de agentul special John Sherman ofera cateva informatii pretioase cu privire la lumea obscura a luptelor de cocosi, un sport sangeros interzis prin lege in Statele Unite.

Sherman si colegii sai au trimis doi informatori, care purtau echipament de inregistrare audio si video, care sa se infiltreze in randul participantilor la luptele de cocosi. Misiunea lor era sa isi faca prieteni, sa cumpere echipamentul necesar acestui sport sangeros si sa astepte luptele.

Munca sub acoperire a informatorilor a dus la identificarea concesionarilor, a unui portar, a unui arbitru, a unui crescator de cocosi si a unui bucatar care pregatea mancarea mexicana pentru spectatori.

Sotii Walkers vindeau alcool si mancare in pavilionul unde aveau loc luptele, potrivit depozitiei. John Walker este descris, cel putin o data, ca barbatul care supraveghea situatia.

Un informator "l-a vazut pe John Walker monitorizand totul in jurul luptelor si mergand cu masina prin imprejurimi, asigurand ceea ce (informatorul) crede a fi o functie de securitate", a scris Sherman.

Anchetatorii care au perchezitionat ferma in baza unui mandat, saptamana trecuta, au descoperit 24 de arme de vanatoare, pusti si pistoale in dormitoare, birouri, bai si spalatorie.

Ei au confiscat, de asemenea, telefoane, 8.137 de dolari si documente ale Programului "Medical Marijuana" din Oregon pe numele lui John Walker, inregistrat ca pacient in programul de stat.

Anchetatorii au mai descoperit si 24 de plante de canabis.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO