Înregistrarea momentului în care 2 indivizi aruncă în aer un bancomat din Capitală

22-05-2019 13:24

Au apărut primele imagini cu explozia de acum 2 zile, când indivizi rămaşi deocamdată necunoscuţi, au aruncat în aer bancomatul unei bănci din Capitală.

Iar filmarea halucinantă arată că infractorii au avut nevoie de doar 10 secunde pentru a monta dispozitivul care a distrus complet unitatea bancară şi i-a pus în pericol pe cei care locuiesc în acel bloc.

Filmarea ni-l arată prima dată pe un individ, în ceea ce pare a fi o pelerină verde, are gluga trasă pe cap. Se vede pe filmare cum introduce acel dispozitiv improvizat în bancomat.

În scenă apare și un al doilea individ, care aruncă o privire, se asigură că totul este în regulă și apoi se îndepărtează amândoi extrem de repede. Imaginea se oprește aici.

Ne mutăm în interior, unde vedem că în doar câteva secunde totul explodează, este aruncat în aer atât bancomatul, dar este distrusă și întreaga unitate bancară.

Toți cei care stau în apartamentele din apropiere au fost puși în pericol.

Acești doi indivizi nu au fost identificati, polițiștii continuă să vadă probele de la fața locului, dar și aceste imagini care pot ajuta la soluționarea acestui caz.

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

 Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din România, dar și din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!


VIDEO PROTVPLUS.RO