Primele condamnări în cazul românului Tudor Simionov, ucis de Revelion, în Londra

04-09-2019 08:45


Doi bărbați au fost condamnaţi pentru uciderea fostului canotor român Tudor Simionov, în dimineața zilei de 1 ianuarie 2019, la Londra, în timp ce lucra ca agent de securitate la un club.

Principalul suspect, însă, nu a fost prins. Acesta ar fi fugit în Maroc.

Tudor se mutase în Londra de doar 3 luni, împreună cu logodnica sa, și era angajat să păzească intrarea la o petrecere luxoasă din Londra. Pe 1 ianuarie 2019, mai mulți indivizi au încercat să intre neinvitați la petrecere. Când li s-a spus să plece, a izbucnit scandalul. Tudor a murit încercând să-și ajute un coleg depășit de situație. Ultimele clipe din viața sa au fost filmate.

Adam Khalil, 21 de ani, din Brent, şi Haroon Akram, 26 de ani, din Fulham, au fost condamnați de o instanță, după ce au pledat vinovaţi pentru ucidere din culpă.

În schimb, principalul suspect, Ossama Hamed, în vârstă de 26 de ani, este căutat de autorităţi pentru omor, vătămare şi agresiune. El ar fi fugit în Maroc a doua zi după atac, notează Sky News.

Logodnica lui Tudor cere acum ajutorul populației, pentru ca Ossama Hamed să ajungă cât mai repede pe mâna autorităților.

„Trebuia să ne căsătorim în vara aceasta. În loc de nuntă, merg la tribunal. În loc să merg la biserică pentru nuntă, merg la biserică să-l înmormântez. Viața mea a fost complet dată peste cap”, a susținut Mădălina Anghel, femeia cu care Tudor urma să se căsătorească.

Garry Moncrieff, inspectorul care a condus investigația, a declarat că familia lui Tudor este „complet devastată” și că „viețile lor nu vor mai fi niciodată la fel”.

„Credem că Ossama Hamed a jucat un rol semnificativ în atac și suntem hotărâți să-l găsim și să facem dreptate familiei lui Tudor”, a declarat inspectorul.

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din România, dar și din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

VIDEO PROTVPLUS.RO