Primarul unui mare oraş din România, dus la poliţie după ce a făcut un accident. Ce alcoolemie avea

07-01-2020 07:52

Cu doar câteva ore înainte de a-și sărbători onomastica, primarul din Câmpulung Muscel s-a ales cu dosar pentru că s-a urcat băut la volan și a provocat un accident.

Din fericire, nimeni nu a fost rănit, însă edilul a rămas fără permis de conducere.

Ioan Liviu Țâroiu se afla luni seară la volanul mașinii de serviciu, iar pe o stradă din Câmpulung Muscel a izbit violent un autotursm oprit la semafor, după cum povestesc martorii.

Martoră: „ Cu viteză sau n-o fi avut viteză, nu știu mai exact. A intrat în el, a tras de volan cât a putut ca să evite mai multe și...”
Reporter: „Băiatul era oprit pe loc?”
Martor: „Da, la semafor, oprit la semafor.”

Din fericire, nimeni nu a fost rănit în urma impactului. Dar spiritele s-au încins când oamenii au văzut că edilul nu este supus probei cu etilotestul la fața locului.

Ambii șoferi implicați în accident au fost duși la sediul poliției. Acolo, primarul a fost testat și, potrivit agenților, avea o alcoolemie de 0,8 miligrame per litru alcool pur în aerul expirat. El a ajuns apoi la spital pentru a-i fi recoltate probe biologice.

Edilul este cercetat penal pentru conducere sub influența băuturilor alcoolice și a rămas fără permis. Mașina primăriei și autoturismul tânărului de 23 de ani au fost serios avariate. Pentru că era băut, primarul va fi nevoit să suporte pagubele.


VIDEO PROTVPLUS.RO