Primarul unui mare oraş din România, dus la poliţie după ce a făcut un accident. Ce alcoolemie avea

Ultima actualizare: 07-01-2020 13:54

Cu doar câteva ore înainte de a-și sărbători onomastica, primarul din Câmpulung Muscel s-a ales cu dosar pentru că s-a urcat băut la volan și a provocat un accident.

Din fericire, nimeni nu a fost rănit, însă edilul a rămas fără permis de conducere.

Ioan Liviu Țâroiu se afla luni seară la volanul mașinii de serviciu, iar pe o stradă din Câmpulung Muscel a izbit violent un autotursm oprit la semafor, după cum povestesc martorii.

Martoră: „ Cu viteză sau n-o fi avut viteză, nu știu mai exact. A intrat în el, a tras de volan cât a putut ca să evite mai multe și...”
Reporter: „Băiatul era oprit pe loc?”
Martor: „Da, la semafor, oprit la semafor.”

Din fericire, nimeni nu a fost rănit în urma impactului. Dar spiritele s-au încins când oamenii au văzut că edilul nu este supus probei cu etilotestul la fața locului.

Ambii șoferi implicați în accident au fost duși la sediul poliției. Acolo, primarul a fost testat și, potrivit agenților, avea o alcoolemie de 0,8 miligrame per litru alcool pur în aerul expirat. El a ajuns apoi la spital pentru a-i fi recoltate probe biologice.

Edilul este cercetat penal pentru conducere sub influența băuturilor alcoolice și a rămas fără permis. Mașina primăriei și autoturismul tânărului de 23 de ani au fost serios avariate. Pentru că era băut, primarul va fi nevoit să suporte pagubele.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO