Prima reacție a Irinei Tănase după decizia de eliberare a lui Liviu Dragnea din închisoare. Ce a postat pe Instagram

Dată publicare: 15-07-2021 14:29
Dată actualizare: 15-07-2021 16:49


Liviu Dragnea si Irina Tanase

Irina Tănase, iubita lui Liviu Dragnea a declarat că a început să plângă în momentul în care a afat că fostul lider PSD va fi elierat din închisoare și că va merge la Penitenciarul Rahova ca să își ia „bărbatul acasă”.

„Sunt foarte fericită! Am început să plâng! Acum mă îmbrac și mă duc să îmi iau bărbatul acasă”, a declarat Irina Tănase pentru Antena 3.

 

De asemenea, ea a publicat pe Instagram un citat din opera „Oscar şi Tanti Roz” a lui Eric Emmanuel Schmith, alături de un mesaj: „Îţi mulţumesc, Doamne, că ai făcut asta pentru mine!”, a scris Irina Tănase.

 

 

Ce va face Liviu Dragnea în primele ore de libertate 

 

Irina Tănase a făcut declarații și după ce a ajuns la Penitenciarul Rahova, ca să îl aștepte pe Liviu Dragnea.

 

"Mergem acasă, ne întâlnim cu copiii lui, cu prietenii apropiaţi, care au rămas lângă noi în toată perioada asta şi mai departe nu ştiu. Am vorbit cu el la 20 minute după decizie, s-a bucurat foarte tare. I-am zis că vin să îl aştept şi mi-a spus să nu vin încă, deoarece nu ştie cât vor dura procedurile birocratice. I-am zis că vin. Judecătorii de la Bucureşti aveau o problemă personală împotriva lui. Judecătorii de la Giurgiu, fiind independenţi, cei care au rămas, că şi acolo s-a schimbat un judecător din complet, probabil că au judecat pe lege. Din punctul meu de vedere, nişte judecători curajoşi. Au dat o decizie la care nu se aştepta nimeni. (...) Trebuie să îl întrebaţi pe el (dacă va face politică). Nu a avut probleme cu niciun deţinut în penitenciar, toţi l-au tratat cu respect şi nu numai deţinuţii, ci şi angajaţii, atât cât s-a putut. Nu s-a confruntat cu probleme de violenţe. (...) Nu avem niciun plan (de vacanţă)", a spus Irina Tănase, potrivit Agerpres.

 

Ea a relatat cum a primit vestea eliberării lui Dragnea: "Eram cu prietenii mai apropiaţi în curte şi ne-am bucurat. Încep să plâng".

 

Fostul lider al PSD Liviu Dragnea va fi elibrat din penitenciar, în urma deciziei Tribunalului Giurgiu. Avoctul său, Flavia Teodosiu, a afirmat că eliberarea efectivă va avea loc după îndeplinirea formalităţilor.

Sursa: StirilePROTV


VIDEO PROTVPLUS.RO