Mesajul postat pe Facebook de atacatorul din Texas înainte de masacrul din biserică


Ultimul update: Vineri 26 Ianuarie 2018 17:50
Data publicarii: Luni 06 Noiembrie 2017 13:32
Categorie: Stiri externe
Devin Kelley, atac armat, biserica texas, mesaj facebook,

Presa internațională a descoperit ultimul mesaj lăsat pe Facebook de bărbatul care a făcut un masacru duminică într-o biserică din Sutherland Springs, Texas.

Profilul de Facebook al lui Devin Kelley, criminalul care a înfiorat America în weekend, a fost șters insă presă internațională a publicat o fotografie cu unul dintre ultimele postări ale bărbatului.

Pe 29 octombrie, adică cu o săptămană înainte de atac Kelley, de 26 de ani, a pus pe Facebook o poză cu o armă semi automată de tip AR-15, alături de mesajul: "she's a bad b****".

Duminică Kelley a ucis 26 de oameni care participau la o slujbă într-o biserică din Texas. A fost găsit și el mort, în masină, în timp ce încerca să fugă.  Polițiștii nu sunt încă siguri dacă atacatorul și-a luat singur zilele ori a fost atins de gloanțele celor care au plecat pe urmele sale.

Fost pușcaș marin, individul e un bărbat cu un trecut violent. Printre cei uciși, se numără o femeie însărcinată, fiica de 14 ani a păstorului și un băiețel de numai 5 ani.  De asemenea, 8 membrii ai aceleiaşi familii se numără printre cele 26 de victime.

În 2012, Kelley a fost dat afară din armată și chiar judecat de o curte marțială pentru că își agresase soția și copiii mici. Potrivit presei americane, fosta nevastă era originară chiar din orășelul Sutherland Springs, iar, în momentul atacului, în biserică s-ar fi aflat și fosta soacră a lui Kelley.

Tragedia s-a produs la doar câteva săptămani după ce un lunetist a ucis 58 de oameni la un concert în aer liber, în Las Vegas.

Sursa: Telegraph

Atac armat în Texas: 8 membri ai aceleiaşi familii se numără printre cele 26 de victime
Trump, despre atacul din Texas: „Avem probleme de sănătate mintală grave”
Atac armat în Texas, cu 26 de morți. Atacatorul și-a sunat tatăl după masacru
VIDEO PROTVPLUS.RO