Poveste de dragoste transformata in cosmar la Ploiesti. Ce i-a facut fostul iubit din razbunare

17-12-2012 13:02

O tanara de 18 ani, eleva in clasa a XII-a, sustine ca a fost sechestrata, batuta, violata si santajata de un tanar de 25 de ani. Acesta ar fi filmat momentele in care o batjocorea pe fata si ar fi amenintat-o ca le face publice.

Tanara il cunoaste foarte bine pe barbat pentru ca in urma cu ceva vreme au fost prieteni, dar ea a hotarat sa rupa relatia. 

Povesteste ca iubitul s-a infuriat, a asteptat-o cand iesea de la scoala si a luat-o cu forta in masina lui. Apoi a tarat-o intr-un apartament, a batut-o si a violat-o ore intregi, in fata camerei de filmat.

A amenintat-o insa ca va trimite imaginile mamei ei, astfel ca initial tanara a preferat sa nu sufle o vorba despre cele petrecute. Dar cum scena s-a repetat cu o saptamana in urma si a fost iar chinuita, fata si-a luat inima in dinti si a povestit totul chiar tatalui care imediat a mers la politie.

De atunci fata, chiar daca este in ultimul an de liceu, este dusa si adusa zilnic de la scoala de catre tatal ei. Politia a demarat o ancheta insa pana acum cercetarile n-au fost finalizate, iar suspectul este inca in libertate.

Tags: violuri,


VIDEO PROTVPLUS.RO