Amenințare cu bombă în București. Un bărbat a anunțat că își detonează mașina


Ultimul update: Luni 17 Februarie 2020 17:12
Data publicarii: Luni 17 Februarie 2020 12:46
Categorie: Stiri actuale

Polițiștii au arestat luni un bărbat care a sunat la 112 și a anunțat că vrea să își detoneze mașina, pe Bulevardul Corneliu Coposu din București, în zona Unirii.

Desfășurarea evenimentelor de luni:

UPDATE 17:10 În urma verificărilor asupra mașinii s-a constatat că în interiorul acesteia nu se aflau materiale pirotehnice. Bărbatul în cauză, în vârstă de 49 de ani, a fost internat la o unitate spitalicească pentru investigații de specialitate.

UPDATE 14:05 - Circulația a fost reluată în zonă

Circulația pe Bulevardul Corneliu Coposu a fost reluată în urmă cu puțin timp. 

UPDATE 13:45 - SRI anunță că momentan amenințarea nu a fost confirmată

„Echipa pirotehnică investighează în continuare mașina, după finalizarea investigației pirotehnice vom reveni cu amănunte. Până în prezent, nu există elemente care să conducă la confirmarea amenințării”, a anunțat SRI.

 

Mai multe echipaje de poliție și un echipaj pirotehnic al SRI au ajuns în zonă pentru a investiga situația.

„Astăzi, în jurul orei 10.50, prin apel 112, un bărbat a anunțat că intenționează să își detoneze mașina, având capacitatea de a face victime”, au anunțat polițiștii.

Bărbatul a fost localizat, identificat și în prezent este în custodia polițiștilor.

Autoturismul său a fost depistat în sectorul 3, în zona B-dului Corneliu Coposu. Având în vedere că este în apropierea unei benzinării, persoanele au fost evacute și a fost constituit un perimetru de siguranță.

La fața locului se află polițiști ai Brigăzii Rutiere, care au restricționat traficul în zonă, precum și polițiști ai Serviciului Acțiuni Speciale.

„Un barbat a făcut un apel la 112 și a făcut o serie de amenințări care se constituie într-un incident de securitate. A amenintat că deține material exploziv în portbagajul autoturismului său”, au anunțat ofițerii SRI prin intermediul unui comunicat.

Echipa pirotehnică a SRI se află la fața locului pentru a investiga pirotehnic autoturismul.

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

VIDEO PROTVPLUS.RO