Imaginile incompetentei: un politist si un jandarm dorm in post, in timpul unui jaf

Ultima actualizare: 22-10-2012 07:30

Ancheta in cazul politistului si jandarmului din Satu Mare, care dormeau intr-o benzinarie in timp ce casiera era jefuita, a fost preluata de procurori.

Dupa ce au vazut imaginile suprinse de camerele de supraveghere, acestia spun ca este un caz grav de neglijenta in serviciu. 

In timpul atacului de miercurea trecuta, politistul si jandarmul se culcasera in incaperea alaturata magazinului, desi erau in timpul serviciului.

Pe imagini se vede cum jandarmul si politistul actioneaza cu mare intarziere si par complet buimaciti si depasiti de evenimente.
Prim-procurorul Ana Rusu, de la Parchetul Satu Mare, a declarat ca: "Jandarmul nu are cu ce sa il ameninte pentru ca e doar cu cascheta pentru ca in dotarea acestuia nu pare a avea o arma. In camera alaturata l-a lasat pe colegul sau de patrula, politistul care il insotea si care inca nu era treaz din somn".

La finalizarea anchetei, politistul si jandarmul isi vor afla pedeapsa. Nu risca numai sa fie dati afara, ci ar putea ajunge si la inchisoare pentru neglijenta.

VIDEO: Americanii au tremurat de frica - invazie de zombie in metrou

VIDEO: 400.000 de euro luati cu excavatorul. Terasa de fite Elements a fost demolata fortat
 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO