Masacrul de la Perla a fost filmat de camere. Ce s-a intamplat in cele 30 de secunde de cosmar

Ultima actualizare: 22-09-2012 03:41
simulare crima

Gheorghe Vladan a tras 11 cartuse, toate cate erau in incarcator. La 24 de ore de la macel, aflam ca sangerosul atac putea fi prevenit. Politistii analizeaza acum inregistrarile video.


Rudele si prietenii spun ca femeia era terorizata de el si ar fi vrut sa divorteze. A depus actele pentru proces si a inaintat chiar si o reclamatie la sectia de politie in care a scris negru pe alb ca sotul, agent de politie, o ameninta, iar zilele ei sunt numarate. Gelos din cale afara si innebunit de gandul ca o va pierde, Gheorghe Vladan chiar a impuscat-o.

Luni, la ora 17 si 30 de minute, in coaforul de la Perla, ar fi intrat Gheorghe Vladan. Isi cauta sotia. Ar fi trecut de casiera care s-a ridicat si a pornit in urma lui. Ar fi ajuns la Florina si ar fi incercat sa ii vorbeasca. Femeia nu a vrut, asa ca a impuscat-o. In acele secunde, casiera ar fi incercat sa intervina, asa ca agentul de politie a tras de trei ori si asupra ei. Apoi, cuprins poate de o furie ucigasa, a deschis focul si asupra celorlalte persoane aflate in incapere si a impuscat alti 4 oameni. A iesit in holul central si din usa frizeriei a mai tras de doua ori. Dupa aceea, Gheorghe Vladan a iesit pe usa. In urma lui s-a instalat haosul.

Socate, femeile din coafor au izbucnit in lacrimi. Unele au incercat sa dea o mana de ajutor. Suspectul principal nu a fugit de la fata locului.

Cercetarea de la fata locului a stabilit ca agresorul a tras un incarcator de Glock in coafor. 11 gloante au zburat prin incinta. 2 femei au fost ucise, sotia si casiera, si 6 persoane ranite, angajati si clienti ai aceleiasi firme.

Politistii au verificat centimetru cu centrimetru toata zona, atat in interior, cat si in exterior. Au strans toate gloantele si tuburile cartuselor trase si au fotografiat locul incidentului. Investigatorii au luat si inregistrarile video ale macelului, pe care le-au dus la Institutul National de Criminalistica. Dupa ce un judecator va autoriza perchezitia informatica, procurorii vor viziona imaginile. Anchetatorii au audiat si martorii, dar si pe cei care au fost raniti si au putut vorbi. Toate aceste probe vor fi folosite impotriva lui Gheorghe Vladan. El va fi acuzat de omor deosebit de grav si tentativa de omor si risca inchisoarea pe viata.
 

Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO