Politia de frontiera a gasit un copil de 3 ani, ascuns intr-o patura pentru a fi scos ilegal din tara. Explicatia parintilor

Ultima actualizare: 23-10-2016 07:06
politia de frontiera

Politistii de frontiera giurgiuveni au depistat un copil in varsta de 3 ani ascuns intr-un autoturism sub o patura de catre parinti pentru a-l scoate ilegal din Romania, pentru ca nu avea documente de calatorie.

"La cercetari s-a stabilit ca minorul, in varsta de 3 ani, era insotit de parintii sai, in varsta de 42, respectiv 28 de ani, care au declarat ca l-au ascuns deoarece intentionau sa mearga in Grecia si nu aveau document de calatorie pentru minor", informeaza un comunicat al Inspectoratului General al Politiei de Frontiera (IGPF), conform Agerpres.

Acestia au fost depistati miercuri seara la Punctul de Trecere a Frontierei Giurgiu, in timp ce calatoreau cu un autoturism marca Fiat.

Politistii de frontiera au intrerupt calatoria celor in cauza si efectueaza cercetari sub aspectul savarsirii infractiunilor de participatie improprie la tentativa de trecere ilegala a frontierei de stat si complicitate la tentativa de trecere ilegala a frontierei, la finalizare urmand a fi luate masurile legale ce se impun.
 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO