Pokerul e de acum sport de masa in Romania. Ce spune Fiscul


Ultimul update: Duminica 04 Noiembrie 2012 08:30
Data publicarii: Marti 01 Martie 2011 23:12
Categorie: Stiri actuale

Autoritatea Nationala pentru Tineret a dat un ordin prin care pokerul este transformat din joc de noroc intr-un sport ca oricare altul.

Milionar in dolari! Un roman, in topul celor mai buni jucatori de poker

Cine credeti ca s-a grabit sa profite? Desigur, proprietarii de cazinouri care au inteles ca nu mai au de ce sa plateasca taxe. Daca s-ar si intampla asta, statul ar pierde 25 de milioane de euro anual. O sa faceti puscarie, le transmite seful Fiscului.

Decizia care a facut atata valva a fost semnata de presedinta Autoritatii Nationale pentru Tineret si Sport, Doina Melinte. Potrivit documentulu, pokerul a fost recunoscut ca o ramura a sportului din 21 martie.

Jucatorii profesionisti din Romania sunt placut surprinsi de aceasta decizie, desi recunosc ca au un castig constant din pasiunea lor. Printr-un comunicat oficialii de la tineret spun ca pokerul este considerat un sport doar atunci cand jucatorii nu au o miza financiara. Asadar cei care il practica in cadrul unor competitii primesc doar diplome si medalii. Nu este si cazul celor care merg la cazinou.
 

Tags: poker, sporturi,

VIDEO PROTVPLUS.RO