Perchezitii la indivizi care se dadeau procurori si cereau bani de la batrani sub pretextul ca sunt falsi. Ce suma au strans

24-05-2017 09:00


demolare

Noua indivizi care pretextau ca sunt organe judiciare sunt acuzati ca pacaleau batranii sa le dea bani ca sa-i verifice, sub pretextul ca sunt falsi. Asa au reusit sa stranga 110.000 de lei.

Politistii fac miercuri perchezitii la cinci adrese din Bucuresti si din judetele Ilfov si Giurgiu, intr-un dosar de inselaciune, informeaza news.ro.

Suspectii, care spuneau ca reprezinta organele judiciare, au solicitat telefonic mai multor persoane diverse sume de bani, pretextul fiind ca bancnotele trebuie expertizate intrucat ar putea fi false.

Politia Capitalei: "Cinci suspecti, dintre care doi incarcerati, au apelat telefonic mai multe persoane si, sub pretextul ca sunt reprezentanti ai unor organe judiciare, au solicitat si ulterior primit diverse sume de bani."

Suspectii le spuneau victimelor ca verifica autenticitatea bancnotelor si ca le vor expertiza, intrucat exista suspiciuni ca acesti bani ar fi falsi.

Prejudiciul este estimat la 110.000 de lei, iar noua persoane urmeaza sa fie conduse la audieri la sediul Sectiei 4 Politie.

Sursa: News.ro

VIDEO PROTVPLUS.RO