Listele de semnaturi ale lui Vanghelie, controlate de procurorii anticoruptie. "Eu incerc sa candidez pe persoana fizica"

Ultima actualizare: 09-05-2016 07:10

Procurorii anticoruptie au descins la sediul partidului pe care il conduce Marian Vanghelie si au ridicat listele cu sustinatori. Actiunea vine la numai 24 de ore de cand Vanghelie a fost pus sub urmarire penala intr-un nou dosar.

In replica, fostul edil al sectorului 5 a declarat ca nu renunta sa candideze pentru aceeasi functia si nu se lasa intimidat.

Procurorii anticoruptie au ridicat de la sediul partidului dreptatii sociale, cel pe care il conduce candidatul la primaria sectorului 5, Marian Vanghelie, listele de sustinatori.

"Semnaturile mele sunt adunate cu reprezentantii de pe strazi cu liderii de sindicat de invatamant, prin spitale, prin intreprinderi, prin vulcan, prin tot ce se misca in sectorul 5. Daca se va gasi vreo semnatura falsa imi dau demisia din viata publica", spune Marian Vanghelie.

Anchetatorii au primit sesizari cu privire la modul in care au fost stranse semnaturile locuitorilor din sectorul 5. Verificarea vine insa dupa ce candidatura lui Vanghelie a fost acceptata cu tot cu liste atat de Biroul electoral, cat si de instanta.

"Este o forma de intimidare ca sa plec acasa. Nu plec acasa. Voi candida oricum. Eu imi doresc sa candidez pe persoana fizica si DNA-ul incerca pe persoana juridica sa nu ma lase sa candidez."

Ieri, Marian Vanghelie a fost pus sub acuzare pentru abuz in serviciu, dupa ce a contractat servicii de salubritate pentru 6 milioane de lei in timp ce, sustin procurorii, avea proprii angajati care se ocupau de curatenia sectorului 5.

Fostul primar mai are un alt dosar in care este suspectat de luare de mita in valoare de 30 de milioane de euro, in care a fost trimis in judecata.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO