Perchezitii ale DNA la Parchetul Tribunalului Botosani si la Politia Judeteana. Prim-procurorul Raluca Stancescu, vizata


Ultimul update: Duminica 23 Iulie 2017 07:34
Data publicarii: Joi 20 Iulie 2017 10:34
Categorie: Stiri actuale
jandarmi

Procurorii DNA au facul perchezitii, joi dimineata, la Parchetul Tribunalului Botosani si in mai multe birouri ale Politiei Judetene Botosani, intr-un dosar vizand fapte de coruptie.

UPDATE 14.42 Prim-procurorul Parchetului Tribunalului Botosani, Raluca Stancescu, este vizată în dosarul de corupţie în care procurorii de la Seriviciul Teritorial Suceava al DNA au facut perchezitii la sediul Parchetului Tribunalului Botosani si in mai multe birouri ale Politiei Judetene, au declarat surse judiciare.

Raluca Stancescu a fost ridicata de procurori de la locuinta ei, mergand impreuna cu anchetatorii la sediul Parchetului, pentru a asista la perchezitii.

Raluca Stancescu a devenit prim-procuror al Parchetului Tribunalului Botosani in 2015, dupa ce a promovat concursul organizat de Consiliul Superior al Magistraturii. Anterior, a ocupat functia de procuror-sef al Parchetului de pe lângă Judecatoria Saveni, si lucrează de mai mult de zece ani in sistem.

DNA: “Procurorii de la Serviciul Teritorial Suceava fac cercetari intr-o cauza penala ce vizeaza suspiciuni privind infractiuni asimilate infractiunilor de coruptie, de serviciu, contra libertatii persoanei, contra infaptuirii justitiei, savarsite in perioada 2015-2016.”

Surse judiciare au declarat pentru news.ro ca in acest dosar ar fi vizat si un procuror.

In acest dosar, joi dimineata au loc perchezitii la sapte adrese din municipiul Botosani, patru dintre ele fiind la sedii ale unor institutii publice.

La perchezitii participa si forte ale Brigazii Speciale de Interventie a Jandarmeriei.

Sursa: News.ro

VIDEO PROTVPLUS.RO