Pedepse halucinante în cazul fetiței de 8 ani care a murit după ce a căzut pe scări la școală

Ultima actualizare: 15-01-2020 14:38

Sancţiuni derizorii luate de Consiliul de Administraţie al Liceului special Moldova, din Târgu Frumos, acolo unde o fetiţă nevăzătoare a murit în decembrie, după ce a căzut pe scări.

Membrii consiliului au votat o reducere de salariu în cazul supraveghetoarei care trebuia să aibă grijă de copilă şi un simplu avertisment pentru directoare.

În urmă cu o lună, fetiţa în vârstă de 8 ani a căzut pe scările internatului de la Liceul Special Moldova din Târgu Frumos şi a murit.Zilele acestea, şcoala a finalizat propria anchetă internă, iar membrii consiliului de administraţie au dat primele sancţiuni.

Astfel, supraveghetoarea care trebuia să aibă grijă de micuță a fost pedepsită doar cu reducerea salariului cu 5% în următoarele trei luni, în timp ce directoarea liceului a primit numai un avertisment în urma celor întâmplate.

Pe de altă parte, ancheta penală pornită după moartea fetiţei se află încă în desfăşurare. Copila era elevă în clasa pregătitoare şi mai avea doi fraţi elevi în aceeaşi şcoală.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO