Pe câți bani se muncește la McDonald's. Un "crew" ia 2.400 de lei iar un "manager trainee" 3.200. Cât ia un manager

Ultima actualizare: 02-08-2021 17:19
McDonald's
iStock

Premier Restaurants România, operatorul lanțului de restaurante McDonald’s în România, recrutează peste 60 de Manageri Trainee, viitori manageri ai restaurantelor sale, în orașe importante din România, printre care se numără București, Brașov, Sibiu, Cluj

După deschiderea unui nou restaurant Drive-Thru în Brașov în prima parte a anului, compania planifică să deschidă alte patru restaurante în țară. În acest context, recrutează tineri pasionați de leadership, cu studii superioare finalizate sau în curs de finalizare, care doresc să învețe, să crească și să devină viitori manageri, informează Curierul Național

„McDonald’s desfășoară programe de pregătire dedicate managerilor trainee având numeroase generații de manageri promovați de-a lungul timpului. Suntem în căutarea tinerilor care își doresc să performeze într-un domeniu dinamic și provocator, care vor să crească alături de McDonald’s”, a declarat Monica Zdrancota, Director de Resurse Umane, Premier Restaurants România, conform sursei citate. 

Veniturile medii pe care le pot câștiga pornesc de la 2.400 lei net pentru Crew (lucrător comercial responsabil cu pregătirea produselor sau servirea clienților), 3.200 lei net pentru Manager Trainee și 4.200 lei net pentru un Manager.

Salariul mediu net pe economie în România a fost de 3.492 de lei, cele mai mari salarii medii fiind cele din IT, cu 8.192 de lei iar cele mai mici fiind de 1.850 de lei, pe segmentul de hoteluri și restaurante.

La finele anului trecut compania care administrează în România lanțul de magazine de tip fast-food McDonald's avea 3.812 angajați. 

Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO