Mesajul PDL la miting: Pe aceasta scena se afla viitorul presedinte al Romaniei


Ultimul update: Joi 23 August 2012 09:49
Data publicarii: Joi 05 Iulie 2012 20:07
Categorie: Stiri actuale

Traian Ungureanu a spus la mitingul PDL ca printre cei de pe scena se afla viitorul presedinte al tarii, participantii scandand "MRU".

La final, intrebat de ziaristi daca el este cel la care s-a referit europarlamentarul, fostul premier a raspuns: "Eram multi acolo, nu? Cineva trebuie sa fie".

Fostul premier Mihai Razvan Ungureanu le-a spus participantilor la mitingul anti-USL, ca toti cei prezenti la aceasta manifestatie - partide, ONG-uri, societate civila - se vor uni pentru a castiga alegerile din aceasta toamna, dar si pe cele din 2014.

"Ne vom uni, vom castiga in toamna, iar in 2014 le vom arata tuturor ca aceasta tara are de fapt viitorul de care are nevoie. Tot impreuna vom fi de acum incolo pentru toti anii care vin. Nu ne despartim, stam impreuna intotdeauna"
, a spus Ungureanu, precizand ca este vorba despre o uniune intre partide si societate civila si cetateni.

PDL


"Veti merge acasa, spuneti-le tuturor (...) ca aceasta tara se misca, ca aceasta tara nu vrea sa mai taca, nu pregetati, vorbiti tuturora si spuneti-le ca de acum incolo vocea noastra in protest trebuie sa se auda", a mai sustinut Ungureanu.

El i-a indemnat pe cei prezenti sa le scrie parlamentarilor, dar si sa picheteze Parlamentul in ziua de vineri, cand va avea loc votul pentru suspendarea presedintelui Traian Basescu.

"Inecati-i in scrisori si mail-uri sa invete ca puterea lor nu tine de scaunul pe care il ocupa, nu au primit scaunul de parlamentar mostenire de la parinti", a indemnat fostul premier.

Fostul premier Mihai Razvan Ungureanu a facut un apel la mobilizarea cetatenilor, carora le-a cerut sa nu mai taca, sa fie "suparati" si sa protesteze in fiecare zi, el fiind aclamat de manifestanti.

"Bine ati revenit la Bucuresti, acum e timpul sa revenim noi in politica, acum e timpul Pietei Universitatii din nou", a spus Ungureanu, manifestantii scandand "Unitate!".

"E aceasta Romania pe care vi-o doriti si dumneavoastra? E aceasta Romania pe care o dorim copiilor nostri?", i-a intrebat Ungureanu pe participanti, care au raspuns: "Nu".

"Suntem pregatiti sa facem tot ce putem pentru a ne lua tara inapoi?", a continuat Ungureanu, raspunsul fiind: "Da".

"Tara noastra arata altfel - nu e o tara a hotiei, nu e o tara in care oricine vrea poate ajunge in Parlament. Aceasta e tara lor, iar ei sunt putin si noi suntem multi", a mai spus Ungureanu.

El a fost aclamat de manifestanti, care au scandat "MRU".

"Ajunge presedinte de Senat un om care e platit din buzunarele noastre ca sa mearga la Parlment si n-a fost aproape niciodata acolo. E nevoie sa spun care e numele sau? Sa-l tinem minte pentru ca exact asta nu trebuie sa se intample in Romania noastra. Am ajuns ca Parlamentul Romaniei sa aiba in fruntea sa un om care a facut scoala cu greu", a mai spus Ungureanu, iar participantii au scandat: "Repetentul".

"Am o veste proasta pentru dumneavoastra domnule Crin Antonescu: va trebui sa mergeti la serviciu de acum inainte
", a continuat Ungureanu.

"Are nevoie aceasta tara de un guvern care e condus de cineva care nu stie nici macar cum sa-si adune pagini scrise? Ati auzit vorbindu-se de guvernare in aceste saptamani? I-ati auzit calcandu-ne in picioare, facand zob legile noastre, facand zob democratia. Daca cea mai sfanta lege e zdrobita, cum putem cere cetatenilor sa le respecte?", a adaugat Ungureanu.

"Pe revolta noastra sta caderea lor si va chem alaturi de noi. Sa fim cu totii suparati, tacerea noastra se opreste aici", le-a mai spus fostul premier participantilor.

VIDEO PROTVPLUS.RO