Patru tineri francezi, prinși la intrare în România cu droguri

Dată publicare: 16-08-2017 17:36
Dată actualizare: 24-08-2017 16:16


Vacanţa unor tineri francezi a fost întreruptă de poliţiştii de frontieră, în Timiş. Asupra celor patru tineri au fost găsite substanţe interzise, la intrarea în România.

Cu toţii sunt cercetaţi penal şi au fost prezentaţi procurorilor DIICOT. În plus, tinerii au încercat să treacă graniţa ilegal.

Vorbim în total despre patru tineri francezi. Doi dintre ei au fost observaţi cu ajutorul camerelor de termoviziune de către poliţişti, în timp ce încercau să între ilegal în ţară noastră, pe jos. Au fost opriţi imediat şi duşi la audieri.

Acolo au povestit că îşi doreau neapărat să ajungă la un festival din vestul ţării. Doar unul dintre ei avea însă documente de călătorie, aşa că au încercat să treacă ilegal de graniţă. În plus, avea şi o cantitate de haşiş la ei.

La scurt timp, tot la Moraviţa, s-au prezentat alţi doi tineri, cu o rulotă înmatriculată în Franţa. Poliţiştii au stabilit apoi că aceştia erau prietenii celorlaţi, pe care ar fi urmat să îi preia de pe drum. Şi asupra lor s-a găsit substanţe interzise, dar şi un cartuş de vânătoare.


VIDEO PROTVPLUS.RO