Panica intr-un bloc din Turda. Locuinta unui barbat a luat foc din cauza unei butelii de voiaj

18-10-2016 07:59

A fost panica intr-un bloc de garsoniere din Turda. Locuinta unui barbat a luat foc din cauza unei butelii de voiaj. Flacarile s-au extins rapid si au mistuit toata casa.

Doar interventia prompta a pompierilor a facut ca incendiul sa nu se extinda la apartamentele vecinilor.

Incendiul a pornit din locuinta unui barbat in varsta de 70 de ani dintr-un bloc cu patru etaje din Turda. Pentru ca a adunat datorii, omul a fost debransat de la reteaua de gaze si de ceva vreme folosea o butelie de voiaj.

Interiorul a ars rapid, iar toata casa scarii a fost invadata de un fum gros.

"Stateam in casa si am simtit fum. Am mers in bucatarie sa vad daca nu arde la mine ceva. Apoi am deschis usa spre hol. Era plin de fum, a trebuit sa pun mana la gura sa nu ma inec. El era pe hol si se uita la butelie cum arde. Eu am fugit afara", a povestit un vecin.

Nimeni nu a fost ranit, iar pompierii au intervenit cu o autospeciala si au stins focul. Din primele cercetari se pare ca butelia a fost cat pe ce sa explodeze din cauza unor improvizatii.

Locuinta barbatului a fost distrusa complet, iar multe din garsonierele din bloc au fost afectate din cauza fumului si a apei.

Locatarii sunt hotarati sa isi dea vecinul in judecata si sa isi recupereze paguba, mai ales ca blocul fusese renovat in urma cu o luna. Barbatul de 70 de ani a fost dus la politie pentru cercetari.


VIDEO PROTVPLUS.RO