Panică într-o comună din Dâmbovița. O mașină scăpată de sub control a lovit un contor de gaz

Ultima actualizare: 14-07-2020 07:17

A fost panică zeci de minute, la Tărtăşeşti, în județul Dâmbovița, după ce o mașină scăpată de sub control a lovit un contor și a provocat scurgeri masive de gaz!

Locatarii caselor din apropiere s-au speriat atât de tare încât au fugit prin grădini, de teama unei explozii. Oamenii susțin că a durat mai bine de o jumătate de oră până când au sosit echipele companiei de gaze și au oprit scurgerile.

Accidentul s-a produs pe Drumul Naţional 71, intre Târgovişte şi Bucureşti, aproape de ieşirea din comunA Tărtăşeşti. Martorii susţin că şoferul ar fi venit cu viteză, nu a mai reuşit să controleze volanul, a rupt un stâlp de electricitate şi s-a oprit într-un contor de gaze pe care l-a distrus. În scurt timp, gazul s-a împrăştiat rapid, spre disperarea celor prezenţi care au sunat încontinuu după ajutor.

Localnică: "Am fugit în grădina că am crezut că sare casa în aer de la gaze!"

Proprietarii contorului distrus povestesc că erau plecaţi de acasă când s-a petrecut accidentul. Au fost sunaţi de fiul lor să se întoarcă repede, pentru că era pericol de explozie.

Proprietara contorului distrus: "Explozie, asta e singurul pericol de care ne-am speriat! A avut viteză, altfel nu se explică să rupă stâlpul, să îl mute cu un metru în faţă, să treacă peste nişte cărămizi şi să ajungă în gard".

Locatarii susţin că a durat peste 30 de minute până când reprezentanţii companiei care furnizează gazul au trimis o echipă la faţa locului.

Proprietarul contorului distrus: "În cât timp au venit echipele de intervenţie? Peste jumătate de oră, gazele. Pompierii erau pregătiţi cu furtunul dacă se întâmpla ceva".

Şoferul este cercetat pentru distrugere. Poliţiştii au deschis o anchetă şi urmează să stabilească exact cum s-a produs accidentul.

 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO
Doctor de bine
Stresul sau o alimentaţie dezechilibrată pot cauza dezechilibrul microbiotei intestinale şi pot afecta sistemul imunitar

05:45
Alt Text!
Întrebarea mesei rotunde
Intrebarea Mesei Rotude cu Andreea Antonescu - "Sex în avion, da, sex în 3, nu"

39:46
Alt Text!
ePlan
Despre organizația viitorului- un nou mod de lucru, dar și învățare continuă de la cele mai bune universități din lume cu Delia Rotaru, VP People & Organisation eMAG

27:33
Alt Text!
Interviurile lui Vitalie
Interviu cu Allen Coliban. Susține vaccinarea obligatorie a funcționarilor. De ce reduce viteza și accesul mașinilor în Brașov?

33:51
Alt Text!
ShARE ÎN BUCATE
Păstrăv cu morcovi și sos cu gogonele

33:36
Alt Text!
Romania, te iubesc!
Romania, te iubesc! 17 octombrie 2021

43:00
Alt Text!
Interviurile lui Vitalie
Interviu Clotilde Armand: despre obligativitatea vaccinării funcționarilor primăriei și relația dificilă cu Nicușor Dan

23:24
Alt Text!
Romania, te iubesc!
Romania, te iubesc! 10 octombrie 2021

42:19
Alt Text!
Hai să fim super!
Best Of Hai sa fim Super!

25:12
Alt Text!
SuperLive cu Mihai Mironica
Superlive cu Mihai Mironică - 7 Octombrie 2021

27:26
Alt Text!