Pacienta care a vazut de doua ori ce e dincolo de moarte si a revenit: "Si aici dau de tine? Lasa-ma-n pace, i-am zis"

17-03-2015 16:28


Corina Alexandru

Corina Ani Alexandru nu mai are nevoie de nicio prezentare. Povestea ei a ajuns in ziare si la televiziunile nationale de multe ori, scrie Adevarul.ro.

Femeia a reusit sa invinga cancerul si bolile de inima, iar anul trecut a mai dus o lupta personala cu obezitatea morbida. Putini sunt cei care stiu ca ea a fost in moarte clinica de doua ori si s-a intors la viata. Corina marturiseste ca nu este o persoana religioasa, dar acele momente i-au dat de gandit.

Primul moment de moarte clinica l-a trait in urma cu doi ani. A avut fibrilatii si a ajuns la urgenta Spitalului Judetean Constanta. "M-au dus la Terapie Intensiva si am avut un moment de cateva secunde in care m-au pierdut. In momentul acela eu am simtit ca eram intr-o chestie foarte relaxanta. Era ca si norii pe care ii vezi din avion - albi si pufosi. Era o stare de bine totala", a povestit pentru Adevarul Corina Alexandru.

Pacienta iti aduce aminte ca i-a iesit in cale o femeie care murise in urma cu mai multi ani si cu care stia ca nu a avut o relatie foarte buna. "O vad ca-mi apare bucuroasa, cu un buchet de flori in mana. «Corina, Cori, Cori, Bine ai venit! Si aici dau de tine? Lasa-ma-n pace, i-am zis si m-am intors!»". A fost atat de puternica acea imagine incat o marcheaza si acum. Corina Alexandru isi aduce aminte ca s-a intors cu o mare parere de rau pentru ca starea aceea era una foarte buna.

Citeste mai mult pe Adevarul.ro

Sursa: Pro TV

VIDEO PROTVPLUS.RO