Pacient muscat de gat si de ureche in sala de asteptare a spitalului din Iasi. Motivul pentru care tanarul a facut acest gest

Ultima actualizare: 28-03-2017 07:22

Incident halucinant vineri pe holul Spitalului "Sfantul Spiridon" din Iasi. Un tanar aflat in sevraj a fost surprins de camerele de supraveghere in timp ce musca - aparent din senin - un barbat care statea in sala de asteptare.

Gestul de neinteles a declansat un adevarat scandal cu pumni si imbranceli.

Barbatul a ajuns vineri la spital insotit de iubita lui. Amandoi erau in sevraj, spun medicii. In imaginile surprinse de camerele de supraveghere se vede cum la un moment dat tanarul se indreapta catre un barbat care astepta pe un scaun si incearca sa-i spuna ceva. Apoi dupa doar cateva secunde il musca de ureche. Cel vizat sare ca ars si raspunde cu pumnii. Imediat au intervenit agentii de paza, apoi politistii.

Dr. Diana Cimpoesu, sefa UPU a Spitalului Sfantul Spiridon din Iasi: "O pacienta tanara, prezentata pentru patologie tip sevraj la anumite substante interzise, a venit in UPU cu stare de greata si cefalee. Persoana care o insotea, un barbat tanar, care a avut mai multe prezentari pentru consum si sevraj, pe fondul unei stari probabil halucinatorii a agresat un alt apartinator din sala de asteptare. Incidentul a fost rapid raportat."

Conflictul a fost stins cu greu de oamenii legii, deoarece - au povestit martorii - atat tanarul, cat si prietena lui aveau halucinatii si un comportament violent.

Dr. Diana Cimpoesu: "S-a recoltat sange de la cele doua persoane, la posibilul agresor si victima, iar barbatul care a suferit o plaga muscata a fost tratat in urgenta, avand nevoie de consult ORL, plaga fiind in zona gatului si a urechii."

Tanarul si iubita lui au primit tratament si au fost lasati sa plece acasa, insa cazul a intrat acum in atentia politiei. In urma cu 3 zile, 15 distribuitori de droguri din Iasi au fost arestati, iar alti 7 au fost plasati sub control judiciar.

Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO