Pacient internat la Spitalul de Psihiatrie din Alba, cautat de familie si autoritati. Ce risca daca nu isi ia tratamentul

Dată publicare: 27-06-2017 12:49
Dată actualizare: 30-06-2017 06:52


Un barbat de 49 de ani, internat la Spitalul de Psihiatrie din Galda

de Jos, judetul Alba, este cautat de rude si autoritati, dupa ce a disparut de mai multe zile.

Barbatul este de negasit, dupa ce a profitat de neatentia personalului din centrul medical si a fugit pe geamul de la bucatarie. Acum este dat in urmarire nationala.

Barbatul bolnav de schizofrenie a stat internat 18 ani la Centrul de Recuperare si Reabilitare Neuropsihiatrica din Galda de Jos. In urma cu 5 zile, el a sarit pe fereastra de la bucatarie, lasata deschisa, si s-a facut nevazut.

Imediat, politistii au intrat in alerta si au inceput sa il caute inclusiv in localitatea unde acesta are domiciliul, insa pana acum nu i-au dat de urma. Cand a disparut, barbatul era imbracat cu un tricou de culoare bleumarin, pantaloni scurti gri, iar in picioare purta incaltaminte sport.

Toti cei care au informatii despre barbatul din imagini sunt rugati sa sune de urgenta la 112. Medicii spun ca, in starea in care se afla si lipsit de tratament medical, comportamentul sau ar putea fi imprevizibil.


VIDEO PROTVPLUS.RO