Oferte pentru turiștii care merg la mare. În august, prețurile ar putea scădea substanţial

Ultima actualizare: 30-07-2020 07:31

Cei care vor ajunge pe litoralul nostru în august vor plăti cu până la 60% mai puțin, susțin reprezentanții hotelurilor și operatorii din turism.

Aceștia au vrut să fure startul, după ce vecinii bulgari au anunțat reduceri substanțiale de la 1 septembrie. Ultima lună a verii vine și cu oferte pentru cei care au tichete de vacanță sau vor să vadă marea prin programul "Litoralul pentru toți".

După ce bulgarii au anunțat că reduc de la 1 septembrie prețurile ca să atragă turiștii speriați de regulile stricte din Grecia, românii au lansat imediat contraoferta.

Față de anul trecut, turiștii preferă să facă rezervări pe ultima sută de metri, spun cei care lucrează în domeniu.

Iulian Tenie, administrator complex hotelier: "Începând cu data de 1 august, tarifele suferă modificări cu aproximativ 15% mai jos față de cele care erau gândite pentru această perioadă. Totodată, am permis turiștilor să opteze pentru serviciile de masă. Dacă până acum ele erau incluse, le permitem să opteze pentru ele. Am coborât tarifele de la camerele family până la nivelul tarifelor de la camerele standard".

În sudul litoralului, preferat de familiile cu copii, prețurile vor fi în agust cu 20% mai mici față de aceeași perioadă a anului trecut.

Ciprian Constantinescu, administrator complex hotelier: Am lansat prima ofertă pentru prima parte a lunii august tentantă pentru familiile cu copii. Ofertele sunt la un nivel de preț pe care să și-l poată permite o familie cu venituri medii"

Unii patroni de hoteluri au decis să taie prețurile mai mult de jumătate.

Dragoș Răducan, vicepreședinte Federația Patronatelor din Turismul Românesc: ”Pentru următoarea perioadă sunt pregătite oferte de reducere care pot ajunge până la 60% din prețul de recepție. Suntem conștienți că imediat după 15 august anul acesta sezonul se va încheia. Cea mai interesantă este oferta ”all for” prin care, cu un carnet de vouchere, 1.450 de lei, o familie cu un copil de zece ani poate să stea cinci zile la mare în regim de all inclusive."

O reducere de numai 25% înseamnă că, la un hotel de trei stele, o cameră va costa între 250 și 280 pe lei pe noapte în regim all inclusive, la jumătatea lunii august.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO
Doctor de bine
Stresul sau o alimentaţie dezechilibrată pot cauza dezechilibrul microbiotei intestinale şi pot afecta sistemul imunitar

05:45
Alt Text!
Întrebarea mesei rotunde
Intrebarea Mesei Rotude cu Andreea Antonescu - "Sex în avion, da, sex în 3, nu"

39:46
Alt Text!
ePlan
Despre organizația viitorului- un nou mod de lucru, dar și învățare continuă de la cele mai bune universități din lume cu Delia Rotaru, VP People & Organisation eMAG

27:33
Alt Text!
Interviurile lui Vitalie
Interviu cu Allen Coliban. Susține vaccinarea obligatorie a funcționarilor. De ce reduce viteza și accesul mașinilor în Brașov?

33:51
Alt Text!
ShARE ÎN BUCATE
Păstrăv cu morcovi și sos cu gogonele

33:36
Alt Text!
Romania, te iubesc!
Romania, te iubesc! 17 octombrie 2021

43:00
Alt Text!
Interviurile lui Vitalie
Interviu Clotilde Armand: despre obligativitatea vaccinării funcționarilor primăriei și relația dificilă cu Nicușor Dan

23:24
Alt Text!
Romania, te iubesc!
Romania, te iubesc! 10 octombrie 2021

42:19
Alt Text!
Hai să fim super!
Best Of Hai sa fim Super!

25:12
Alt Text!
SuperLive cu Mihai Mironica
Superlive cu Mihai Mironică - 7 Octombrie 2021

27:26
Alt Text!