Oana Zavoranu, audiata timp de patru ore de politistii bucuresteni, intr-un caz de santaj. Ce a declarat avocatul acesteia

Ultima actualizare: 25-05-2014 00:07

Oana Zavoranu a fost audiata, joi seara, timp de mai bine de patru ore de politistii bucuresteni. Aceasta ar fi fost prinsa in flagrant in timp ce ar fi luat 10.000 de euro de la un medic estetician pe care l-ar fi santajat.

UPDATE 23:00: Oana Zavoranu - audiata joi, timp de mai multe ore, dupa ce a fost prinsa in flagrant cu 10.000 de euro primiti de la medicul estetician Marek Valcu, pe care l-ar fi santajat ca dezvaluie informatii compromitatoare despre el - va fi cercetata in libertate.

Zavoranu a iesit de la Politia Sectorului 3, insotita de avocat, in jurul orei 22.00. Ea nu a facut declaratii, rezumandu-se sa le spuna jurnalistilor, in drum spre masina, sa nu se inghesuie, ca sa nu-i "strice silicoanele".

Avocatul ei, Alexandru Murarescu, a spus ca banii ceruti medicului de catre clienta lui reprezentau despagubiri pentru mai multe operatii estetice pe care aceasta le considera nereusite.

Murarescu a mai spus ca Oana Zavoranu isi daduse intalnire cu Marek Valcu, joi, spre a obtine consimtamantului acestuia pentru declansarea procedurii de mediere.

Avocatul a adaugat ca Zavoranu a mers la intalnire insotita de un "mediator autorizat".

La Politie a fost audiat si medicul Marek Valcu. Acesta a declarat la iesire ca Zavoranu s-ar fi plans de rezultatele unei operatii facute cu mult timp in urma, mai precis in 2011.

UPDATE 22:00: Oana Zavoranu a plecat de la sectia de politie din Capitala, unde a fost audiata mai bine de 4 ore. Aceasta nu a vrut sa faca niciun fel de declaratii, dar parea afectata de cele intamplate. De asemenea, nici medicul estetician Marek Valcu nu a vrut sa vorbeasca cu presa.

UPDATE 19:00: Oana Zavoranu a fost prinsa in flagrant, joi, de politistii bucuresteni, dupa ce luat 10.000 de euro de la un medic estetician pe care l-ar fi santajat, au declarat, pentru MEDIAFAX, surse din Politie.

Potrivit surselor citate, Zavoranu i-ar fi cerut 10.000 de euro medicului Marek Valcu care i-a facut o operatie la sani, pe motiv ca este nemultumita de rezultatul interventiei chirurgicale.

Oana Zavoranu l-ar fi amenintat pe doctor ca va dezvalui presei informatii presupus compromitatoare despre acesta, daca nu primeste banii ceruti.

Ea l-ar fi santaj pe medic ca da in vileag probe ce ar dovedi implicarea acestuia in dosarul operatiilor estetice de la Spitalul de Arsi.

Conform unor surse apropiate anchetei, Zavoranu stabilise sa primeasca banii de la medic in cursul zilei de joi, la Spitalul "Victor Babes" din Bucuresti.

Ulterior, ea a schimbat locul de intalnire, dorind sa se vada cu medicul in apropierea spitalului, la sediul unei clinici private.

Oana Zavoranu a fost ridicata de Politie la scurt timp dupa ce a primit banii de la doctor. Ea este audiata la Politia Sectorului 3.

Oana Zavoranu este denuntatoarea din dosarul vrajitoarelor Melissa si Vanessa, deschis dupa ce acestea ar fi santajat-o.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO