Oamenii din Dambovita spun c-au fost loviti de o ... tornada. "M-am inchinat. Am zis ca e Sfarsitul"

Ultima actualizare: 21-06-2012 03:55

A fost o seara infricosatoare la Runcu, in Dambovita! Nu vijelie, ci tornada spun oamenii ca au vazut in fata ochilor. Zeci de copaci au fost smulsi din radacini, iar acoperisurile mai multor case au fost distruse in totalitate.

Autoritatile, localnicii si asiguratorii fac bilantul pagubelor.

Natura dezlantuita a lasat in urma daune considerabile. Acoperisul unei case nou-construita a fost distrus in totalitate.

Avariate au fost si doua pensiuni, unde vijelia puternica a spart geamuri, a rupt tabla si tigla de pe cladiri si a distrus mobilierul din gradini.

Forta vantului a fost atat de mare incat a smuls din radacini numerosi arbori. Din fericire, nu au existat victime omenesti. Dar oamenii spun ca asa ceva n-au vazut de cand sunt

Acest padurar din Runcu spune ca numai o minune a facut sa scape teafar din cumplita furtuna de azi-noapte. Cu doar 3 minute inainte ca vijelia, pe care o numeste "tornada"- sa se produca, omul s-a dat jos din masina. Iar cand s-a intors, nu i-a venit sa creada - un fag imens cazuse exact peste autoturism.

Dimineata, dezastrul a fost si mai evident. Acoperisurile a sase case si doua pensiuni au fost serios avariate de vant.

Mobilierul din lemn masiv, aflat in curtea pensiunilor a fost dat peste cap ca niste piese domino, iar putini copaci au rezistat naturii dezlantuite

 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO