O zi perfecta la schi in Tirol. Cele mai bune regiuni pentru sporturi de iarna si ce poti face acolo

Tirolul este o destinatie ideala pentru amatorii de schi, dar cu atat de multe statiuni, care mai de care mai dichisite, este destul de greu sa alegi una. Iata care sunt cele mai bune optiuni pentru o vacanta reusita.

  • Tirol
    80 de regiuni de schi, toate cu zapada batatorita, partii pentru orice nivel de pregatire si servicii de calitate la baza lor.
    Detalii
  • Ötztal
    In aceasta regiune sezonul de schi tine din septembrie pana in mai, asa ca ai tot timpul sa te intorci aici si a doua si a treia oara, fie ca vrei sa te distrezi cu prietenii sau sa petreci timp de calitate cu familia. Zapada este sublima, atat pentru schiat, cat si pentru sanius sau alte sporturi de iarna, iar la capitolul Apres-Ski locul are de toate.
    Detalii
  • Aqua Dome
    Hotelul spa Aqua Dome este perfect pentru o sesiune prelungita de relaxare dupa multele ore petrecute pe partii.
    Detalii
  • Sölden
    Destinatie de top a regiunii, supranumita printre impatimitii sporturilor de iarna "Ibiza Alpilor". Un loc unic in Austria, cu trei varfuri de peste 3.000 de metri inaltime, toate interconectate cu instalatii de urcare de ultima generatie.
    Detalii
  • Fügen - Kaltenbach
    Regiunea ofera o experienta de vacanta completa, de la facilitatile pe care le gasesti pe partii, pana la optiunile de cazare, distractie si relaxare. Complexul termal Erlebnis-Therme Zillertal din Fugen este un spa si un parc acvatic de distractii, potrivit pentru toti membrii familiei, unde vei consuma si ultimul dram de energie care ti-a mai ramas de pe partie.
    Detalii
  • Hochfügen
    Nu rata restaurantul de top Alexander, multiplu premiat. In meniu vei gazi preparate specific tiroleze reinterpretate de cei mai buni chefi intr-o maniera moderna.
    Detalii
  • Spieljoch
    Statiunea este cunoscuta pentru cea mai lunga partie din valea Zillertal, dar mai ales pentru facilitatile dedicate incepatorilor. Fiind o localitate restransa si linistita este numai buna pentru a avea mereu un ochi asupra celor mici.
    Detalii