O tânără văduvă, gravidă în 7 luni, a pierdut totul în decurs de un an. Cum o puteți ajuta

Ultima actualizare: 29-01-2019 17:40

Necazuri fără sfârşit într-o familie din Pitaru, judeţul Dâmboviţa. În urmă cu trei luni, proprietarilor casei le-a murit băiatul, de 30 de ani, într-un accident de muncă, iar marți dimineaţă le-a ars casa.

În locuinţă se afla nora, rămasă văduvă, însărcinată în şapte luni, băieţelul ei de 5 ani şi o bătrână. Femeia de 86 de ani a fost cât pe ce să ardă de vie

Proprietară: ”Mi-a murit tata, acum 9 luni, pe urma băiatul, acum accidetul ăsta... Două înmormântări şi un foc.

DATE DE CONTACT ALE FAMILIEI:

Telefon: +40725880099

Adresă: Cecilia Ion, Strada Fundătura Serafim, sat Pitaru, comuna Potlogi.

Întreaga comunitate din Pitaru este mişcată de durerea acestei familii. În nici un an oamenii au avut două înmormântări, iar de dimineaţă un incendiu violent le-a ars totul din locuinţă. În casă erau nora, nepoţelul şi soacra acesteia, de 86 de ani. În ultimul moment, tânăra a reuşit să o scoată pe bătrână din flăcări. Apoi, au asistat neputincioase cum focul le înghite totul.

Tânăra, însărcinată în şapte luni, a rămas văduvă la numai 22 de ani. Soţul i-a murit după ce a căzut de la etajul cinci al unei clădiri în construcţie, unde muncea. A lăsat în urmă un băieţel de 5 ani. Femeia a rămas în casa socrilor, însă acum nu mai ştie încotro s-o apuce.

Vecinii au văzut fumul gros, dar când s-au apropiat au realizat că nu au cum să ajute la stingerea incendiului, care se extindea extrem de repede.

Pompierii au ajuns destul de repede la locul intervenţiei, povestesc martorii, însă flăcările apucaseră să înghită totul.

Orice ajutor le-ar fi binevenit. Au nevoie de alimente, de haine şi de materiale de construcţii

Pentru moment, proprietarii şi ai lor se vor adăposti la rude, dar speră că se vor găsi oameni inimoşi care să îi ajute să îşi refacă locuinţa.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO