Un șofer din Galați a sărit să bată un pieton, dar a comis o mare greșeală. Ce a pățit

Ultima actualizare: 29-01-2019 17:39

Scene incredibile pe o stradă din Galaţi, după un scandal între un şofer şi un pieton.

Primul a coborât din maşină, i-a pus o piedică şi l-a trântit la pământ pe bărbatul care, fără vreun motiv anume, mergea pe mijocul străzii. Cel de-al doilea a scos atunci un cuţit şi a încercat să îl atace pe şoferul care, în final, a reuşit să scape cu fuga. Răfuiala a fost surprinsă de camerele poliţiei locale.

În imaginile suprinse de camerele de supraveghere se observă cum, după un schimb de replici, şoferul, un bărbat de 22 de ani, a dat să plece, dar a oprit maşina din nou, în dreptul trecerii de pietoni. Nervos, a coborât să îl pună la punct pe individul de 32 de ani, care părea un om al străzii.

În acel moment, pus la pământ, individul a scos un cuţit şi l-a atacat pe şofer. Tânărul a reuşit să se ferească şi a luat-o la fugă, printre pietonii care îi priveau înmărmuriţi.

Cei doi au alergat prin intersecţie câteva minute bune, până când a apărut în zonă un echipaj al Poliţiei Locale. Tânărul de 22 de ani l-a trântit atunci, din nou, la pământ pe cel care-l urmărea, iar agenţii i-au luat cuţitul şi l-au imobilizat.

Petrică Hahui, comandant Poliţia Locală Galaţi: "Poliţia Locală a fost în zonă. L-a imobilizat, l-a adus la sediul poliţiei unde, în urma verificărilor, s-a stabilit identitatea şi ulterior a fost predat poliţiei.

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Galaţi, pe numele bărbatului care a folosit o armă albă a fost deschis un dosar penal pentru ameninţare.

Poliţiştii îl cercetează în stare de libertate pe bărbatul înarmat cu un cuţit

Adus la audieri, individul a declarat că pur şi simplu a reacţionat după ce şoferul l-a apostrofat că mergea pe mijlocul străzii. Susţine că nu intenţiona să-l rănească pe tânăr, ci doar să-l sperie

La rândul său, şoferul susţine că individul înarmat a încercat de mai multe ori să-l lovească şi să-l taie cu cuţitul. Şoferul a reacţionat dur abia după ce bărbatul înarmat l-a ameninţat.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO