Si-a riscat viata pentru a scapa de violuri si umilinte. O tanara din Constanta a scapat de agresorii ei sarind de pe balcon

Ultima actualizare: 14-02-2015 07:19

Experienta traumatizanta pentru o tanara care a fost sechestrata si violata de mai multi indivizi, intr-o locuinta din Constanta.

Satula de umilinte, fata in varsta de 22 de ani a preferat sa isi riste viata. S-a catarat pe balconul apartamentului, situat la etajul 4, si s-a agatat de sarmele de rufe din exterior. In cele din urma, a cazut doua etaje. Acum este internata, iar agresorii ei, incatusati.

Un martor a surprins in fotografii momentele in care femeia statea incremenita la aproximativ patru metri distanta de sol.

Tanara a iesit pe geam a reusit sa se agate de sarme si a cazut pe plafonul balconului de la etajul doi. Vecinul care a vazut toata scena a tras-o in casa si a anuntat imediat politia. Dusa la spital, fata de loc din Vaslui si-a povestit cosmarul. O zi si o noapte a fost sechestrata in locuinta de la etajul 4. Mai multi indivizi au violat-o.

Tanara a ajuns la Constanta la invitatia unui barbat pe care l-a cunoscut pe o retea de socializare si s-a lasat atrasa in apartament unde mai erau cinci indivizi. Victima sustine ca i-a trimis unei rude un email si i-a cerut ajutorul, insa nu a primit niciun raspuns. Atunci a realizat ca singura ei sansa este sa incerce sa fuga, pe geam pentru ca usa era incuiata.

Subcomisar Carmen Serbanescu, purtatorul de cuvant al IPJ: ''Politistii au identificat si retinut patru tineri cu ordonanta pentru 24 de ore, care joi vor fi prezentati instantei de judecata."

Tatal unuia dintre agresori sta pe acelasi palier, insa sustine ca nu a stiut prin ce chinuri a trecut femeia.
 

Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO