O tânără de 18 ani a fost înjunghiată de iubitul ei, în plină stradă. De la ce a pornit scandalul

13-05-2019 16:47

Scene şocante într-o comună din Prahova. O tânără de 18 ani a fost bătută şi înjunghiată chiar de iubitul ei, în plină stradă.

Bărbatul de 21 de ani este extrem de gelos, spun cunoscuţii, şi s-ar fi înfuriat pentru că fata s-a dus până la părinţii ei, însă a zăbovit prea mult acolo.

Din fericire, rănile nu au pus în pericol viaţa femeii. Anchetatorii l-au reţinut iniţial pe bărbat, dar după 24 de ore au decis să-l cerceteze în stare de libertate pentru violenţă în familie.

Cei doi tineri au împreună un copil de 3 ani, însă iubirea lor a fost cu năbădăi, spun apropiaţii. S-au mai despărţit şi s-au împăcat, dar de ceva vreme lucrurile păreau să meargă bine.

Până în acest weekend când bărbatul a plecat după lemne, iar ea la casa părintească, în apropiere.

Alina Persinaru, purtătorul de cuvânt al IJP Prahova: "Agresorul a fost imobilizat de către rudele acesteia care au sesizat poliţia. In urma consultării cu procurorul de serviciu s-a întocmit dosar penal pentru violenţă în familie". 

În timp ce fata a fost dusă la spital, unde a şi primit ingrijiri medicale, poliţiştii l-au reţinut pe bărbatul violent. Vecinii celor doi par uimiţi de gestul bărbatului, pe care îl ştiau gelos din fire, dar nu şi violent.

Bărbatul a fost eliberat din arest după 24 de ore, iar instanţa a emis un ordin de restricţie împotriva sa. Deşi tânărul nu s-a mai apropiat de ea, femeia se teme că individul nu va respecta interdicţia stabilită de magistraţi.


VIDEO PROTVPLUS.RO