"Locul blestemat" din Bucureşti unde 5 tineri au murit făcându-şi selfie-uri

Ultima actualizare: 20-04-2019 08:48

Inconştienţa i-a adus sfârşitul, vineri, unei studente de 24 de ani. Tânăra se afla în triajul CFR Bucureşti şi a dorit să îşi facă o poză pe un vagon de marfă.

A urcat pe el, dar s-a format un arc electric, iar tânăra a fost electrocutată. Ajutoarele au ajuns rapid la faţa locului, însă pentru fată nu s-a mai putut face nimic.

Tânăra de aproximativ 24 de ani era studentă în ultimul an la arhitectură. Se afla, împreună cu câţiva colegi, în Bucureşti Triaj, iar un moment de inconştienta i-a fost fatal.

Potrivit martorilor, tânăra era cu nişte colegi de facultate dar şi cu profesorul lor. La un moment dat fata s-a îndepărtat de grup şi s-a urcat pe vagon pentru a-şi face o poză, moment în care a fost electrocutată.

Martorii susţin că întreaga scenă s-a petrecut extrem de repede. Zgomotul descărcării electice a fost cel care i-a alarmat pe toţi.

Bărbat: "Din câte am înţeles, a venit grupul de doi, trei copii, printre care şi fata care s-a curentat, şi până a ajuns profesorul era deja urcată pe vagon, s-a electrocutat, s-a auzit un zgomot foarte mare şi aia a fost".

Bărbat: "A fost curentată la reţeaua de înaltă tensiune, de 27 de mii de volţi. A vrut să îşi facă un selfie, s-a urcat pe vagon a intrat în zona de contact a reţelei şi asta a fost tot."

Nu este un caz singular

Cei care locuiesc în zonă povestesc că nu este prima dată când se produce o astfel de nenorocire. Deşi zona este semnalată şi accesul pietonilor este interzis, mulţi oamenii ignoră acest lucru.

Bărbat: "Ceea ce ştiu eu de când sunt aici, din 2000, cred că el este al 4-lea, al 5-lea caz."

La faţa locului, a ajuns şi un voluntar la "Sunt un erou".

Marian Dumitru, voluntar la "Sunt un erou": "Am primit alertă prin aplicaţie, am ajuns la faţa locului. S-a urcat pe garnitura de tren, acolo a fost electrocutată, şi a avut un traumatism cranian incompatibil cu viaţa, nu s-a mai putut face nimic pentru ea, au intervenit şi medicii de la SMURD, dar nu s-a mai putut face nimic."

Poliţiştii au deschis o anchetă în acest caz, pentru a stabili cu exactitate modul în care s-a petrecut tragedia.

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon!a 

 Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din România, dar și din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO