O profesoară din Olt le-a trimis elevilor poze deocheate, din greșeală, pe WhatsApp. Imaginile au devenit virale

Ultima actualizare: 11-01-2022 17:59

Fotografii scandaloase, scăpate din greșeală de o profesoară pe o aplicație de mesagerie au dus la anchete într-o localitate din județul Olt.

Femeia, în vârstă de 56 ani, a încercat probabil să trimită pozele cu ea în ipostaze indecente unei persoane, dar, dintr-o eroare, le-a postat într-un loc unde puteau fi vazute de toți cei din agenda telefonică, inclusiv de elevii mai multor școli unde preda femeia. Dascălul nu a comentat deocamdată cele întâmplate.

În vacanța de iarnă a elevilor, toți cei din agenda telefonică a profesoarei au putut vedea fotografiile indecente.

Cristina Oprițescu, directoarea Școlii Gimnaziale Valea Mare: „Eu, sincer, nu am putut să privesc acele poze. M-au anunțat, am sunat-o imediat și a reacționat. În maxim o oră a șters și pozele, doamna. Mi-a spus că un nepot i-a umblat în telefon și, din greșeală, i-a pus pozele unde nu trebuia."

Însă, elevii au salvat imediat pozele care au apărut apoi și pe alte rețele de socializare. Părinții au reacționat imediat și au sesizat conducerea școlii.

Camelia Bobeanu, părinte: „Le-am văzut fix în seara când ea le-a trimis. O fetița care este aici la școală a fost la mine, e nepoțica mea și a primit acele poze și le-am văzut personal. Este inadmisibil să trimiți așa ceva."

Părinte: „Văd copiii. Ce educație le dau profesorii sau învățătorii? Dânsa spune că a greșit... Asta nu e greșeală! Cum să greșești așa ceva? De ce nu a greșit să facă altceva? Cum să fie o greșeală sta?"

Părinte: Să se lase de meseria asta. Dacă dânsa alege să facă altceva sau să se lase de ea".

Profesoara predă educație tehnologică la mai multe clase de gimnaziu din mediul rural.

Cristina Oprițescu, directoarea Școlii Gimnaziale Valea Mare: Nu a mai avut abateri, este navetistă, vine o dată pe săptămână, face prezența la ore. Nu a absentat de la ore, nu are niciun altfel de comportament deviant."

Victor Iacobescu, inspector școlar general ISJ Olt: „Școala respectivă a declanșat o anchetă, bineînțeles că și noi suntem implicați. Doamna profesoara a greșit! Bineînțeles că trebuie să suporte consecințele."

Incidentul va fi analizat în comisia de disciplină. Pentru că nu a mai avut abateri disciplinare până acum, profesoara va primi, probabil, un avertisment.

 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO