O mănăstire din Dobrogea vinde online măști de protecție cu mesaje creștine. Cât costă una

Ultima actualizare: 10-05-2020 15:21
O mănăstire din Dobrogea vinde online măști de protecție cu mesaje creștine. Cât costă una
Manastirea Lipnita

Mănăstirea Lipnița din județul Constanța a scos la vânzare pe internet măști de protecție cusute manual, din bumbac, brodate cu mesaje creștine, în culorile tricolorului. Prețul unei măști este de 10 lei, iar produsele pot fi livrate oriunde în țară.

 

Pandemia naște inițiative dintre cele mai ciudate, de neînțeles în urmă cu puțin timp.

Și, cum masca de protecție va deveni un accesoriu obligatoriu, apar oferte și din partea bisericii, care își transmite astfel mesajul creștin, contribuie și la protejarea credincioșilor, dar obține și niște bani.

Masca personalizată vândută de Mânăstirea ”Sfântul Ioan Botezătorul” din Lipnița are trei cute și este realizată din două straturi, unul din bumbac și unul dintr-un material nețesut, se arată în prezentarea de pe site-ul mănăstirii.

Măștile sunt reutilizabile, poate fi spălată cu detergent sau săpun și călcată cu fier de călcat cu abur pentru sterilizare.

 

Livrări oriunde în țară, comenzi pe toate căile

 

Mesajele sunt brodate în culorile tricolorului și au, după cum era de așteptat, un caracter creștin: ”Cu noi este Dumnezeu”, ”Doamne ajută”, ”Iubește jertfindu-te”, ”Iubire și jertfă” sau ”Doamne Iisuse Hristoase, miluiește-mă!”, brodat în limba greacă. 

Vezi cum arată măștile, în galeria foto de la finalul articolului. 

Prețul unei măști este de 10 lei și pot livrate prin curier oriunde în țară, comenzile putând fi făcute pe site-ul mănăstirii, prin e-mail, pe WhatsApp sau telefonic, dovadă că, în ziua de azi, și biserica s-a adaptat vremurilor.

 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO