Moarte cumplită pentru o tânără de 34 de ani din Prahova, care a fost izbită în plin de un tren, în apropiere de gară Câmpina.

Mecanicul locomotivei e convins că femeia s-a sinucis, însă rudele victimei nu-şi dau seama ce ar fi putut s-o împingă la un asemenea gest. Poliţiştii încearcă să stabilească exact ce s-a întâmplat..

Femeia nu era căsătorită, nu avea nici copii şi locuia singură în Câmpina. Mecanicul trenului povesteşte, şocat, că a zărit-o brusc în faţa locomotivei şi nu a mai putut evita tragicul impact. Tot el a anunţat accidentul la 112.

Daniela Svorschi, localnică: ”A trecut maşinile de pompieri, de SMURD, de aşa şi ne-am suit pe calea ferată, pe linia 1 şi un pic mai sus aşa sunt ei acolo”.

George Duță, purtătorul de cuvânt al Ambulantei Prahova: ”La locul solicitării a fost trimis un echipaj de urgenţă care din păcate nu a putut să constate decât decesul pacientei, aceasta prezenta leziuni incompatibile cu supravieţuirea”

Tatăl: ”Nu avea ce să caute în zona aia ea, la 7 trebuia să fie la servici, la Breaza, în parc, la croitorie nu era locul ei acolo”

Părintele femeii îşi găseşte cu greu cuvintele şi spune că nu şi-a imaginat că fiica sa ar putea să şi ia viaţa.

Tatăl tinerei: Nu cunoaştem…Că s-a aruncat ea că nu s-a aruncat nu ştim.
Reporter: Dar credeţi în varianta asta?
Tată: Nu… nu avea de la ce să fie supărată că nu avea copii, nu avea ..avea de toate alea, avea servici nu avea probleme.

Vecină: ”Am văzut-o sâmbătă când a făcut pomană lu maicasa şi am văzut fată bună nu ai treabă cu ea”.

Alina Persinaru, purtătorul de cuvânt al IJP Prahova: ”S-a stabilit faptul că o femeie de 34 de ani din Breaza ar fi fost surprinsă şi accidentată mortal de către un tren InterRegio care circula pe ruta Galaţi către Braşov”.

Poliţia face cercetări în acest caz, pentru ucidere din culpă.