O femeie, de 49 de ani, din Valea Lungă, desfigurata în bătaie de soţ. Cum a ajuns la muncă


Ultimul update: Miercuri 20 Februarie 2019 17:52
Data publicarii: Miercuri 20 Februarie 2019 17:25
Categorie: Stiri actuale

Căsnicie de coşmar pentru o femeie, de 49 de ani, din Valea Lungă, judeţul Dâmboviţa. Biata de ea a ajuns desfigurată la locul de muncă, după ce a fost snopita în bătaie de soţ.

Se pare că nu este pentru prima dată când individul o maltratează, însă până acum ea nu a făcut nicio plângere. După ultimă bătaie însă, victima a cerut ajutor, iar poliţiştii au emis un ordin de protecţie.

Femeia lucrează ca asistent medical în spitalul din Moreni, judeţul Dâmboviţa. Colegele ei au rămas șocate când au văzut în ce hal a ajuns la serviciu

Colega asistentei bătute: "Sunt stupefiată, colega noastră este şi în prezent în stare de şoc. Este o situaţie revoltatatoare, a fost agresată de către... nu ştiu cum să îi spun.. de către un cetăţean din Valea Lungă.. soţul doamnei... echimoze, vânătăi, urât..."

Cu greu, asistenta le-a povestit colegelor prin ce a trecut. Soţul ei, fost agent de penitenciar, a lovit-o cu brutalitate şi se pare că nu e la prima izbucnire de acest tip. De fiecare dată însă, femeia l-a iertat şi a sperat că episoadele violente nu se vor repeta.

Oamenii din sat sunt întristaţi de povestea dramatică a asistentei, pe care o ştiu o femeie liniştită, muncitoare şi gospodină.

Bărbatul este cercetat pentru violenţa în familie şi nu mai are voie să stea în aceeaşi casă cu soţia lui. Suspectul nu a fost de găsit pentru a răspunde acuzaţiilor.

Un dascăl din Iași i-a dat foc soţiei sale şi a lăsat-o să moară
Momentul în care o femeie este legată de copac și biciuită de soț. VIDEO
O tânără a fost desfigurată de soțul ei, fiindcă primea like-uri pe Facebook. FOTO
VIDEO PROTVPLUS.RO