O familie din Targu Jiu a ramas fara casa proaspat construita. Specialistii recomanda curatarea hornurilor

Ultima actualizare: 19-01-2017 07:29

Curatati bine hornurile caselor! Neglijenta mutileaza destine. Doi soti din Targu Jiu, au inteles acest lucru prea tarziu.

Locuinta pe care au terminat-o de construit asta-vara a cazut prada focului, iar incendiul ar fi pornit de la un cos, care nu era desfundat cum trebuie. Din fericire, cele 4 persoane care se aflau in imobil au reusit sa iasa la timp, dar in urma lor a ramas prapad.

Proprietarii, un barbat si o femeie, erau in casa, impreuna cu cei doi nepoti ai lor, atunci cand a izbucnit incendiul.

Femeia a scos repede copiii din casa. Barbatul a reusit si el sa se salveze si toti au scapat nevatamati. Un vecin care a vazut flacarile le-a sarit imediat in ajutor.

Vecin: "Erau bunicii copiilor in spatele casei si nu aveau cale de acces. I-am luat pe vecina si pe ei in spate si i-am bagat la mine. Vecinul s-a salvat singur."

Pompierii au intervenit cu 4 autospeciale. Pentru ca locuinta se afla intr-un cartier nou, de la marginea orasului, unde nu exista hidranti, salvatorii au avut o misiune grea.

Marian Sorescu, ISU Gorj: "Destul de dificila datorita materialelor combustibile de la mansarda, fiind facuta numai din lemn. Hidranti in zona nu avem."

Casa, care nu era asigurata, a fost serios afectata de incendiu si nu se mai poate sta in ea. Oamenii mai au insa o locuinta la tara si se vor muta acolo pana cand vor fi gata reparatiile.

Se pare ca valvataia a izbucnit de la un cos de fum care nu era curatat. Pentru a evita asemenea nenorociri, specialistii recomanda verificarea si intretinerea permanenta a cosurilor si burlanelor.

Tot din cauza cosurilor necuratate corespunzator, saptamana trecuta au avut loc doua incendii in Targu Jiu. Unul dintre acestea s-a dovedit mortal pentru o batrana de 80 de ani.
 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO
Doctor de bine
Stresul sau o alimentaţie dezechilibrată pot cauza dezechilibrul microbiotei intestinale şi pot afecta sistemul imunitar

05:45
Alt Text!
Întrebarea mesei rotunde
Intrebarea Mesei Rotude cu Andreea Antonescu - "Sex în avion, da, sex în 3, nu"

39:46
Alt Text!
ePlan
Despre organizația viitorului- un nou mod de lucru, dar și învățare continuă de la cele mai bune universități din lume cu Delia Rotaru, VP People & Organisation eMAG

27:33
Alt Text!
Interviurile lui Vitalie
Interviu cu Allen Coliban. Susține vaccinarea obligatorie a funcționarilor. De ce reduce viteza și accesul mașinilor în Brașov?

33:51
Alt Text!
iBani
Cum punem la treabă banii economisiți lunar

18:06
Alt Text!
SuperLive cu Mihai Mironica
Superlive cu Mihai Mironică - 19 Octombrie 2021

28:47
Alt Text!
Interviurile lui Vitalie
Interviu Clotilde Armand: despre obligativitatea vaccinării funcționarilor primăriei și relația dificilă cu Nicușor Dan

23:24
Alt Text!
Romania, te iubesc!
Romania, te iubesc! 17 octombrie 2021

43:00
Alt Text!
How To TikTok
Cum faci Live-uri plătite pe TikTok

06:36
Alt Text!
SuperLive cu Mihai Mironica
Superlive cu Mihai Mironică - 16 Octombrie 2021

32:46
Alt Text!