Nunta imparateasca in Iasi: Cosmos, zis Printul Tiganilor, isi insoara fiul, pe Aleodor

Dată publicare: 15-09-2011 18:16
Dată actualizare: 04-11-2012 00:31


Cel mai de temut interlop din Iasi, Cosmos zis si Printul Tiganilor isi insoara joi feciorul, pe Aleodor. Asa cum si-au dorit cu siguranta organziatorii, evenimentul nu are cum sa treaca neobservat.

Doua firme de body-guarzisi-au trimis pe teren oamenii, ca sa ii pazasca pe invitati. Unul dintre nasi este Adrian Minunatul, venit de la Bucuresti cu cei mai vestiti dintre lautari. Asa ca dedicatiile au curs fara numar.

Aleodor si Simeria, o copila de 16 ani, s-au casatorit sub ochii inlacrimati ai parintilor. Socrul mare, Cosmos, s-a topit tot de emotie, chit ca in trecut, potrivit politistilor, a avut suficient sange rece cat sa faca trafic de carne de vie si sa coordoneze retele de cersetorie si furturi, din care faceau parte inclusiv minori.

Alaturi de el au fost joi, printre altii, membrii clanurilor Corduneanu si Sandu Hingheru, dar si unul dintre nasi, Adrian Minune.

Mireasa a fost luata de acasa cu mare alai. Pana la aceste momente fericite, Simeria si-a asteptat insa sfioasa sotul, in pragul casei parintesti. Vine sau nu vine ?

Inainte de sosirea mirelui, rudele fetei s-au incalzit dansand. Cei mai in forma era bunica miresei, Lucretia.

Intre timp, cei 600 de invitati au inceput sa soseasca, impartiti la ambele familii. Bodyguarzi, imbracati ca in filmul
"Nasul", dirijau circulatia. Strada ingusta nu mai avea loc de limuzine si de dedicatii.

O supriza neprevazuta a fost insa amanarea slujbei religioase. Preotul de la biserica plecase din localitate si nu delegase un inlocuitor. In cele din urma, la interventia unuia dintre nasi, Adrian Minune, situatia s-a rezolvat.

 

La un moment dat, au aparut si politistii. Alaiul imparatesc blocase circulatia.


VIDEO PROTVPLUS.RO