Notăriță, jefuită de o vecină în care avea încredere. Cum a lăsat-o fără bijuterii

Ultima actualizare: 04-01-2019 18:24

A avut încredere în vecina sa şi s-a trezit fără bijuteriile din casă. Vorbim despre o notăriță din oraşul Târgu-Cărbunești, judeţul Gorj, care a constatat acum că nu mai are o parte din bijuteriile pe care le strânsese de-a lungul anilor.

Acestea ar fi fost furate chiar de femeia care muncea uneori ca menajera în locuinţa ei. Poliţiştii au reţinut-o pe hoață pentru 24 de ore.

Notărița avea încredere deplină în această femeie, însă anul trecut a observat că nu mai are toate bijuteriile în locul unde le păstra. A anunţat autorităţile, însă, după câteva săptămâni, alte obiecte preţioase i-au dispărut din casă.

De această dată, nici menajera nu a mai trecut pe acolo şi aşa a ieşit totul la iveală. Poliţiştii au aflat că femeia amanetase toate bijuteriile furate.

Vineri, ea a fost eliberată, pentru că procurorul a dorit să îi dea ocazia să facă rost de bani şi să-şi despăgubească victima. Ea va fi totuşi anchetată în continuare pentru furt calificat.

Poliţiştii recomandă să nu lăsaţi diverse persoane în casă, în lipsa cuiva din familie, chiar dacă le consideraţi de încredere. Mai ales că, în ultima vreme au fost tot mai dese cazurile când oameni angajaţi pentru diverse munci şi-au prădat în cele din urmă gazdele, după ce au aflat că aceştia au obiecte de valoare.

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO