Nicusor Dan si-a dat DEMISIA din USB, dupa 8 ani, pentru "a nu fi in conflict de interese". Ce functie va ocupa

23-06-2016 14:25


nicusor dan

Liderul USB, Nicusor Dan, a anuntat joi ca demisioneaza din Asociatia Salvati Bucurestiul pentru a nu fi in conflict de interese, avand in vedere ca urmeaza sa ocupe functia de consilier general al Capitalei.

"Incepand de astazi voi fi consilier general. Astazi, dupa opt ani si jumatate, demisionez din Asociatia Salvati Bucurestiul, pentru a nu fi in conflict de interese. Opt ani si jumatate nu e putin. Aveam proiecte matematice, aveam planuri cu familia, cu prietenii, aveam carti de citit. Toate lasate in asteptare. Nu stiu daca voi ierta, dar sigur nu-i voi uita pe ticalosii care m-au obligat sa-mi neglijez proiectele", a scris Nicusor Dan, pe Facebook, relateaza Agerpres.

Pe de alta parte, el a marturisit ca prin activitatea sa în cadrul Asociatiei a cunoscut "sute de oameni deosebiti" cu care a "impartasit cauze".

"A fost o fericire si o onoare sa fim colegi. Uniunea Salvati Romania e cauza cea mai importanta acum. Putem impreuna sa schimbam Romania", a conchis Nicusor Dan.

Joi, de la ora 15,00, la Teatrul Excelsior, are loc ceremonia depunerii juramantului de catre cei 55 de consilieri locali. Nicusor Dan a ocupat prima pozitia pe lista candidatilor USB pentru Consiliul General al Capitalei.

Sursa: Agerpres

VIDEO PROTVPLUS.RO