Nicușor Dan, despre campania de vaccinare: „Este o veste bună pentru București, pentru România”

28-12-2020 20:25


Nicușor Dan

Primarul general al Capitalei, Nicuşor Dan, a afirmat, luni seară, în debutul şedinţei Consiliului General al Municipiului Bucureşti, că este „o veste bună” începerea campaniei naţionale de vaccinare.

El a mai adăugat că Primăria Bucureşti va susţine cu tot ce poate acest demers. Potrivit lui Dan, vaccinarea este „calea cea mai sigură de a reveni la normalitate”, fiind un lucru „util”, transmite News.ro.

Consiliul General al Municipiului Bucureşti o să discute, în şedinţa de luni seară, numirea reprezentanţilor proprii în Comitetul de vaccinare împotriva coronavirus.

„Este o veste bună pentru Bucureşti, pentru România, că acest proces de vaccinare începe. Este calea cea mai sigură de a reveni la normalitate şi, din punct de vedere instituţional, Primăria Capitalei sprijină cu tot ce este legal şi cu tot ce poate acest proces de vaccinare”, a declarat Nicuşor Dan, în debutul şedinţei.

Acesta a transmis şi un mesaj legat de vaccinare: „Mesajul meu personal este că vaccinarea împotriva coronavirusului este un lucru util. Respect şi opinia contrară, însă opinia mea fermă şi totală susţinere pentru procesul de vaccinare a populaţiei, pentru că este vorba de a proteja comunitatea de acest virus care ne-a schimbat vieţile în ultimele luni”.

Campania de vaccinare a început duminică în România, cu personalul din secţiile de boli infecţioase din 10 spitale aflate în prima linie.
 

 

Sursa: News.ro


VIDEO PROTVPLUS.RO