Motivul stupid pentru care a căzut de la etajul 4 al hotelului elevul olimpic din Galaţi

25-04-2019 12:37


Tragedie cumplită la olimpiada naţională de matematică, în Hunedoara. Un elev de 13 ani din Galaţi, a murit, după ce a căzut de la etajul patru, în casa scării, în hotelul unde erau cazaţi.

Băiatul a fost dus de urgenţă cu un elicopter la Timişoara, însă, din păcate, nu a putut fi salvat.

Prof. dr. Horia Ples - şef secţie neurochirurgie - "S-au făcut investigaţii la ei, s-a dovedit că avea o lamă de sânge cerebral în emisferul stâng, şi am spus să se transporte de urgenţă la noi la Timişoara. A şi venit în timpul nopţii, dar ajuns aici, aşa cum se întâmplă, leziunea contuzivă postraumatica este evolutivă. Cu toate acestea am încercat să facem ceva, s-a intervenit operator pe la 3 fără un sfert noaptea. Pe lângă contuzia cerebrală, a avut şi contuzie pulmonară şi o uşoară fractură de bazin".

Elevul de 13 ani învăţa la colegiul Vasile Alecsandri din Galaţi şi era în clasa a şasea. Era cazat, împreună cu tatăl său şi alţi colegi olimpici, la un hotel din Hunedoara.

 

Motivul pentru care elevul a căzut de la etajul 4 al hotelului

 

Miercuri seară, într-o joacă între copii, s-a dezechilibrat şi a căzut peste balustradă, de la etajul patru. A suferit răni puternice la cap şi a fost transportat iniţial la spitalul din oraş. După ce a fost stabilizat, la terapie intensivă, s-a luat decizia să fie trimis cu elicopterul la Timişoara, la neurochirurgie.

Din păcate, din cauza traumatismelor grave, a murit după câteva ore. La Hunedoara a fost deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă, aşa cum se procedează în astfel de cazuri, iar poliţiştii investighează cum s-a ajuns la o asemenea tragedie.

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

VIDEO PROTVPLUS.RO