Motivul incredibil pentru care o femeie si-a injunghiat tatal. Cu cine a gasit-o in pat

Dată publicare: 25-04-2012 07:08
Dată actualizare: 23-06-2012 00:12


O femeie de 30 de ani din Odobesti si-a injunghiat tatal, pentru ca a indraznit s-o certe cand a gasit-o in pat cu un tanar de 17 ani.

Batranul este internat acum la Spital Judetean din Bacau, iar medicii spun ca starea lui e stabila. Cat o priveste pe fiica lui, s-ar putea sa plateasca scump "dragostea cu nabadai".

Politistii o cerceteaza si, daca medicii legisti vor constata ca i-a pus viata in pericol tatalui sau, o sa raspunda penal.

Batranul de 70 de ani e suparat foc pe fiica lui ca nu-si gaseste rostul in viata. Acum, cand a gasit-o iubindu-se in pat cu un tanar cu 13 ani mai mic decat ea, n-a putut sa se abtina. A crezut ca fata va invata ceva din povata, dar nici vorba de asa ceva. A pus mana pe un cutit si, fara mila, si-a injunghiat tatal.

Batranul a tipat dupa ajutor, iar vecinii l-au auzit. Speriati ca omul isi va pierde viata, l-au sunat pe primar sa mearga cu masina lui in intampinarea ambulantei. Victima a ramas peste noapte internata la Spitalul Judetean din Bacau.

Politistii asteapta raportul medico-legal, de care depinde, practic, si soarta suspectei. Daca se constata ca i-a pus viata in pericol tatalui sau, femeia ar putea fi acuzata de tentativa de omor.


VIDEO PROTVPLUS.RO